Benidorm activa el dijous la plataforma web per a reservar parcel·la a la platja de Llevant

Cada dia a les 12.00 hores estaran disponibles les reserves per a la jornada següent. A més, en qualsevol moment es podran realitzar reserves per al mateix dia
0
0
Toni Pérez informa de l'activació de la plataforma web de reserves de 'Benidorm Beach Safety'.
Toni Pérez informa de l'activació de la plataforma web de reserves de 'Benidorm Beach Safety'.

Ponent i Mal Pas continuaran funcionant com fins ara, i tampoc serà necessari reservar només per a prendre el bany. L'horari de la platja s'amplia fins a les 21.30 hores i a 39 els accessos.

A partir del pròxim divendres, dia 17, serà necessari reservar parcel·la per a passar una jornada de platja en Llevant. L'alcalde, Toni Pérez, ha informat hui que per a això este dijous, 16 de juliol, al migdia s'activarà la plataforma web de reserva inclosa en el projecte 'Benidorm Beach Safety', que permetrà a l'usuari triar zona, parcel·la i horari (jornada completa, matí o vesprada). Una vegada completat el formulari de reserva en www.benidormbeachsafety.es/, l'usuari rebrà per correu electrònic un enllaç per a descarregar la seua entrada o passbook', que haurà de presentar en arribar al punt d'accés corresponent.

Segons ha explicat l'alcalde, la plataforma web es reforça "amb tres punts físics d'atenció i informació en l'edifici El Torrejó, i en el passeig marítim a l'altura de l'avinguda d'Europa i el Racó de l'Oix en els quals, a més de resoldre incidències, també podran realitzar la seua reserva aquelles persones que no disposen dels recursos o accessibilitat tecnològica". Uns punts físics que estaran operatius a partir del dijous a les 12.00 hores per als qui vulguen realitzar la seua reserva per a la jornada del divendres 17.

Toni Pérez ha recalcat que "en este moment, s'activa la plataforma exclusivament per a reservar parcel·la a la platja de Llevant", que és la que presenta major demanda i en la qual s'ha detectat la necessitat d'ordenar el flux i aforament de persones usuàries "perquè totes les persones puguen gaudir de la platja". Les platges del Mas Pas i Ponent continuaran operant "com fins ara, mentre el flux de demanda no requerisca l'ús de la plataforma". Tampoc serà necessari reservar quan únicament es vaja a gaudir del bany entre les 09.00 i les 21.30 h sense romandre en l'arenal, podent accedir a la platja pels punts d'ascens i deixant les pertinences en l'espai indicat pel personal de control d'accessos.

Este sistema de reserves i control d'aforaments inclòs en el projecte Benidorm Beach Safety "fa que a més d'oferir possiblement les platges més segures d'Europa", per les quals des de la seua reobertura el 15 de juny han passat ja "més de 381.000 persones", amb pics diaris "per damunt dels 29.000 assistents", ara puguem continuar garantint aqueixes platges per a tots i cada dia".

Canvis en la zona verda i ampliació d'horari

L'alcalde ha comunicat a més que "la zona verda, fins ara reservada per a majors de seixanta anys, s'amplia també a persones vulnerables". Tots dos grups podran "a la seua voluntat" triar parcel·la en esta zona, o bé fer-ho en els espais blaus previstos per a la població en general.

Així mateix, "es manté l'horari per a passeig i bany des de les 07.00 hores fins a les 08.45 hores" i a partir del divendres "s'amplia el d'estada a les platges". D'esta manera, els arenals s'obriran a les 09.00 hores i operaran ininterrompudament fins a les 21.30 hores. També s'amplia a 39 el nombre d'accessos disponibles en les tres platges.

Horaris de reserva

Diàriament, a les 12.00 hores s'obrirà en www.benidormbeachsafety.es el procés de reserva de parcel·les per a l'endemà. A més, en qualsevol moment es podran realitzar reserves per al mateix dia. Els usuaris podran reservar una jornada completa de platja, o bé decantar-se per gaudir de l'arenal de Llevant en horari de demà, de 09.00 a 15.00 hores, o de vesprada, entre les 15.00 i les 21.30 hores.

L'operativa de reserva és molt senzilla i intuïtiva. No obstant això, els usuaris tenen a la seua disposició en www.benidormbeachsafety.es un vídeo explicatiu sobre el seu funcionament en el qual es recullen els següents passos:

1. Prémer el botó de 'reserva' en la web
2. Triar una data i torn amb disponibilitat.
3. Entrar al sistema de cues.
4. Triar el sector i parcel·les disponibles.
5. Emplenar les dades de titular i assistents.
6. Recepció del mail amb l'enllaç per a descarregar la teua entrada o Passbook.
7. Acudir al punt de validació i presentar l'entrada.
8. Accedir a la parcel·la