Benidorm acollirà el ple de la Xarxa DTI coincidint amb el Congrés Digital Tourist

La Comissió Plenària es reunirà a la ciutat el pròxim 17 d'octubre i aprovarà la incorporació de nous membres
0
0
Benidorm acollirà el ple de la Xarxa DTI coincidint amb el Congrés Digital Tourist
Benidorm acollirà el ple de la Xarxa DTI coincidint amb el Congrés Digital Tourist

Benidorm acollirà el pròxim 17 d'octubre la Comissió Plenària de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents (DTI) coincidint amb la celebració a la ciutat del Congrés Digital Tourist, organitzat per AMETIC i l'Ajuntament. Així s'ha acordat hui durant l'Executiva de la Xarxa DTI celebrada hui a Madrid a la qual ha assistit l'alcalde, Toni Pérez, i que ha presidit la secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver.

L'alcalde ha recordat que "Benidorm és un les destinacions fundadores d'esta Xarxa, plantejada per la Secretaria d'Estat de Turisme i SEGITTUR i constituïda el febrer passat, amb l'objectiu de fomentar la col·laboració entre les destinacions integrants, buscant sinergies i intercanviant bones pràctiques, per a desenvolupar un marc de promoció conjunt que garantisquen el lideratge d'Espanya en matèria turística".

Durant esta Comissió Plenària a Benidorm, entre altres assumptes, s'aprovarà la incorporació de nous membres institucionals i membres col·laboradors de la Xarxa. L'alcalde ha convidat a participar d'esta cita a Benidorm "a tots els membres actuals de la Xarxa -66 destinacions i 10 membres institucionals, després de les incorporacions aprovades hui pel Comité-, així com a tots aquells que tinguen interés a integrar-se en ella".

Toni Pérez ha incidit que "durant els dies 17 i 18 d'octubre, Benidorm reunirà els principals experts en indústria digital i innovació, així com a les ciutats, destinacions, entitats i institucions que aposten fermament per avançar en el desenvolupament i implementació de la intel·ligència turística". "Sens dubte —ha agregat—, el fet que AMETIC d'una banda i SEGITTUR per un altre hagen triat Benidorm per a totes dos cites confirmen el bon treball que es va desenvolupant de forma constant en este àmbit, i el nostre posicionament com a primera destinació turística intel·ligent certificada del món".

Sobre el Digital Tourist 2019

Després de l'experiència de 2018, el Congrés Digital Tourist repetix a Benidorm, en esta ocasió en el Saló d'Actes de l'Ajuntament. Cinc són les àrees temàtiques que es plantegen per a l'edició 2019: Mobilitat, Servicis Turístics, Dades, Contractació Pública i Turisme temàtic. Amb elles, es busca analitzar en profunditat qüestions de terminals mòbils i les seues aplicacions, digitalització i dotació d'Intel·ligència, anàlisi d'aplicació de Big Data i Intel·ligència Artificial al Turisme, qüestions de licitació i compra pública innovadora, així com la tecnologia aplicada a les modalitats turístiques: Platges, Gastronomia, Patrimoni, Cultura, Naturalesa, etcètera.