Balanç positiu de la Nit de Sant Joan a les platges de Benidorm

0
0
Balanç positiu de la Nit de Sant Joan a les platges de Benidorm
Balanç positiu de la Nit de Sant Joan a les platges de Benidorm

La Nit de Sant Joan es va viure diumenge passat amb intensitat i sense incidents a les platges de Benidorm, que a primera hora del dilluns lluïen en perfectes condicions per a rebre als banyistes més matiners. Este dimarts, la regidora de Platges, Mónica Gómez; tècnics d'este departament; i responsables de la Policia Local i de l'empresa concessionària, RA Benidorm, han mantingut una reunió per a avaluar com va funcionar el dispositiu de neteja i seguretat dissenyat específicament per a la nit més màgica de l'any.

Gómez ha assenyalat que "el balanç ha sigut positiu, i encara que estem molt satisfets de com ha respost i funcionat este dispositiu sempre es poden millorar alguns aspectes, i en això treballarem de cara als anys esdevenidors".

La responsable de Platges ha recordat que "només durant la vesprada, nit i matinada del diumenge al dilluns van treballar en el dispositiu especial per a la neteja i manteniment dels arenals un total de 30 persones", repartides en diferents torns i tasques que es van iniciar a les 20.00 hores. Fins a les 02.00 hores, els equips de neteja es van centrar en la recollida de residus i repartiment de bosses i cendrers a les platges de Llevant, Ponent i Mal Pas. A partir de les 03.00 hores dos equips van estar treballant en les tres platges juntament amb quatre tractors amb garbelladores i un altre amb remolc tipus banyera, incidint en les zones més concorregudes.

D'esta forma a primera hora del matí estes tres platges es trobaven en perfecte estat per al seu ús i disfrute.

A més del dispositiu de neteja, durant la Nit de Sant Joan també va haver-hi un reforç policial de 20 agents, als quals es van sumar tres ambulàncies; una embarcació de vigilància i rescat amb patró i socorrista; un coordinador de salvament; un cap de platges; tres infermeres i tres conductors tècnics en emergències sanitàries; 10 socorristes, un d'ells en el punt de platges accessibles del Parc d'Elx.