La Badia de Benidorm acollirà la I Regata de la Lliga Suma de Llaüt de mig fons

La prova, per a juvenils i veterans, es realitzarà sota les més estrictes mesures de seguretat sanitària
0
0
La Badia de Benidorm acollirà la I Regata de la Lliga Suma de Llaüt de mig fons
La Badia de Benidorm acollirà la I Regata de la Lliga Suma de Llaüt de mig fons

Este dissabte, 13 de març, a les 9.00 del matí, se celebrarà en la Badia de Benidorm la primera Regata de la Lliga Suma de Llaüt de Mig Fons en les categories juvenil i veterans, organitzada per la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana i el Club Nàutic de Benidorm amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports.

La responsable de l'àrea, Mariló Cebreros, ha presentat hui l'esdeveniment, al costat del president del Club Nàutic de Benidorm, Jaime Samper, posant l'accent principalment en "les estrictes mesures de seguretat sanitària" establides per a protegir a tots els esportistes participants que delimiten les zones assignades a les embarcacions, les comunes i els corredors de circulació dins del recinte. "Normes –ha precisat– que garantixen l'estricta separació interpersonal" i que contemplen "equips de desinfecció per a l'interior de les embarcacions".

Cebreros ha confirmat la participació d'11 clubs i 20 equips. "Un total de 200 esportistes" que competiran en les modalitats juvenils i veterans, en categories masculina i femenina. Per la seua banda, Jaime Samper ha confirmat la inscripció del Club Nàutic de Benidorm amb un equip veterà masculí.

La previsió meteorològica de la jornada apunta a un dia de sol amb vents d'uns sis nusos d'intensitat del sud-est. "El que augura –ha puntualitzat Cebreros– que siguen unes proves molt disputades". L'organització ha previst que les eixides es desenvolupen en flota "el que pot complicar el treball dels àrbitres, però garantiran la màxima emoció".

Els llaüts prendran l'eixida a l'altura del Cable Sky. Les embarcacions es dirigiran cap a la Cala del Ti Ximo on viraran a estribord amb direcció al port. Un recorregut aproximat de 5.000 metres.

Cebreros i Samper han animat a tota la població i els qui ens visiten a gaudir d'una jornada "emocionant" d'esport nàutic en la qual tripulacions de novelles i veterans es mesuraran i ho donaran tot en la I Regata de la Lliga Suma de Llaüt.

Equips participants

Club Nàutic Alacant Costa Blanca, Club Nàutic d'Altea, Club Nàutic Benidorm, Club Nàutic La Vila Joiosa, Club de *Rem de Dénia, Club de Rem Ciutat de València, Real Club Nàutic de Gandia, Real Club Nàutic de Torrevella, Real Club de Regates d'Alacant, Societat Esportiva Club Nàutic Santa Pola.