Antonio Fuster Juárez presenta 'Alma de músico' a la Casa del Fester

Una activitat emmarcada dins de la Setmana Cultural de les Festes Majors Patronals 2019
0
0
Antonio Fuster Juárez presenta 'Alma de músico' a la Casa del Fester
Antonio Fuster Juárez presenta 'Alma de músico' a la Casa del Fester

La Casa del Fester 'Diego Cano Enguera' ha acollit la presentació del llibre 'Alma de músico', del benidormer Antonio Fuster Juárez, qui ha estat acompanyat pel regidor de Cultura i el representant de l'Associació Cultural i Recreativa 'La Barqueta, Jaime Lloret.

En la sala d'actes, totalment ple, es trobaven l'alcaldessa en funcions, Ana Pellicer; el regidor de Festes, Jesús Carrobles i membres de la corporació municipal; el diputat nacional, Agustín Almodóbar; el president de la Comissió de les Festes Majors Patronals, Roberto Carretero; el de l'Associació de Penyes, Coly Pérez; les reines Major i Infanitl, Marina Carrillo i Paula Mayor; i el president a perpetuïtat de la Comissió, i de 'La Barqueta', Francisco Llorens, 'Paco Rosera'.

Abans de presentar el llibre, Jaime Jesús Pérez ha donat les gràcies a 'La Barqueta' "per tota l'obstinació i dedicació que posen any a any a fomentar i preservar les nostres tradicions i la cultura de Benidorm". Ja en matèria, el regidor de Cultura ha destacat l'"experiència viatgera" d'Antonio Fuster Juárez que li ha portat a recórrer "més de 60 països que li han permés valorar cada dia més la cultura mediterrània de la qual se sent tremendament entusiasmat".

Sobre la trajectòria de l'autor ha destacat la publicació, entre altres obres, de tres novel·les: 'El que només el temps sap', 'La saviesa amagada' i, ara, 'Ànima de músic' en la qual "mescla l'històric i el costumista amb les més intenses emocions humanes". És –ha subratllat– "un relat que compta amb tres paraules claus per a tots nosaltres: música, història d'amor i Benidorm".

En la seua intervenció, Antonio Fuster Juárez ha dit que escriure un llibre "és fàcil, només cal tindre una idea. El complicat són les 400 pàgines que van a continuació". L'autor ha reconegut que 'Ànima de músic' li ha suposat "tres anys de treball". Una novel·la "profundament realista que coqueteja amb el fantàstic i la cerca de transcendir de la vida a través de l'amor i la música" i que pren com rerefons la història més recent del nostre país i, especialment de Benidorm.