EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

19:14 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El tràmit en la Seu Electrònica estarà inoperatiu 24 hores, des de les 15.00 hores de hui a les 15.00 hores de demà

Ampliat fins al dilluns el termini per a sol·licitar plaça a les escoles infantils i el SAPI

30 abril 2021
Ampliat fins al dilluns el termini per a sol·licitar plaça a les escoles infantils i el SAPI...

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Benidorm ha ampliat fins dilluns que ve, 3 de maig, el termini per a sol·licitar plaça en les tres escoles infantils municipals –Fontanelles, Les Caletes i El Tossalet– i en el Servici d'Atenció a la Primera Infància (*SAPI) *Nanets.

Enguany i a causa de la situació sanitària, el procés de sol·licitud es realitza de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica municipal (https://sede.benidorm.org/inicio), si bé les unitats familiars que no disposen de mitjans tecnològics podran fer-ho des del Centre d'Informació Juvenil que es troba en els baixos de l'edifici consistorial, en horari de 9.00 a 14.00 hores.

A causa de tasques de manteniment inajornables, la Seu Electrònica no estarà operativa per espai de 24 hores entre les 15.15 hores d'este divendres i la mateixa hora de demà dissabte. D'aquí ve que, per a compensar esta circumstància i no perjudicar les famílies sol·licitants, s'haja optat per ampliar el termini de sol·licitud previst inicialment.

Així, les persones interessades podran formalitzar la seua sol·licitud fins a les 23.59 hores del 3 de maig, en lloc de fins a la mitjanit de hui.

El nombre de places oferides per al curs 2021/2022 per a 1r cicle d'Educació Infantil en la xarxa pública municipal és de 16 per a bebés de zero anys, 127 de P1 i 79 per a xiquetes i xiquets nascuts en 2019. Les llistes provisionals es publicaran el 24 de maig.