Albert Giménez, primer premi del Nous Creadors de pintura

L'artista català va obtindre en l'edició de l'any passat un esment d'honor
0
0
Albert Giménez, primer premi del Nous Creadors de pintura
Albert Giménez, primer premi del Nous Creadors de pintura

Este migdia ha sigut revelat el nom del guanyador de la trenta-dosena edició del Concurs de Nous Creadors en la modalitat de Pintura, organitzat per la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm, el jove artista català Albert Giménez.

Giménez, natural de Caldes de Malavella, a la comarca gironina de la Selva, és la segona vegada que participa en el Nous Creadors del qual va rebre en l'edició del passat any un esment d'honor. L'artista ha cursat estudis de disseny, il·lustració i pintura en l'Escola d'Art d'Olot i completat la seua formació a Itàlia. L'obra del creador ha sigut premiada en diferents ocasions, entre altres en el Certamen de Pintura 'Salvador Soria' de Benissa de 2018.

Enguany, a causa de la situació extraordinària provocada per la crisi sanitària, el nombre de participants s'ha vist reduït i el premi en la modalitat d'escultura ha quedat desert, així com el dedicat a l'artista menor de díhuit anys.

El regidor de Joventut, Jaime Jesús Pérez, han entregat a Giménez el xec de mil euros amb el qual l'Ajuntament premia als artistes guanyadors. A canvi, l'obra guanyadora és des de hui patrimoni de la ciutat. L'edil ha anunciat que la seua Regidoria treballa ja en la trenta-tresena edició del Nous Creadors que espera "siga la de la recuperació després de la pandèmia" i supose un al·licient "per a tot el talent creatiu" dels joves pintors i escultors d'Espanya.