EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

21:05 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

NO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Als matins es concentren més de 1.000 escolars més els seus acompanyants

Ajuntament i professorat consensuen les entrades als centres escolars dels Tolls

21 setembre 2020
Ayuntamiento y profesorado consensúan las entradas a los centros escolares de Els Tolls

La utilització de l'aparcament dissuasiu del carrer Itàlia permetrà un accés més fluid i segur

Les activitats amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat continuen hui a Benidorm amb la celebració d'una jornada dedicada als recorreguts segurs en educació i a les àrees per als vianants.

A primera hora del matí, just abans de l'obertura dels centres escolars, el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate i la responsable de l'àrea d'Educació, Maite Moreno, s'han reunit amb les direccions i professorat dels Centres d'Educació d'Infantil i Primària (CEIP) Els Tolls i Puig Campana, i amb els de l'Escola d'Educació Infantil Municipal Les Fontanelles. Tres centres que donen servici al popular barri dels Tolls i que reunixen milers de persones en les hores punta d'eixida i entrada dels estudiants als seus llocs d'estudi.

"És una zona –ha dit González de Zárate- en la qual tenim doble fila i s'acumulen els cotxes a les entrades i eixides del col·legi". Entre els tres centres cursen els seus estudis "més de 1.000 alumnes". Donada la gran acumulació en hora punta, l'Ajuntament ha consensuat amb la comunitat educativa la modificació del trànsit rodat que afectarà les avingudes de Bèlgica i Municipi.

González de Zárate ha avançat que "es tallarà" el trànsit en *Municipi perquè l'entrada i eixida s'efectue des dels estacionaments dissuasius que va construir l'Ajuntament al carrer Itàlia. Per a això, s'han obert noves portes en les tanques posteriors dels recintes escolars i s'han delimitat zones amb formigó. A més, abans de desembre s'asfaltarà part dels estacionaments i s'ampliaran les voreres, tot això per a "donar seguretat a la zona" però, per damunt de tot, a "els xiquets que van caminant" i racionalitzant i ordenant als que acudixen en vehicles particulars.

Punt informatiu al Parc d'Elx

En un altre ordre de coses, este migdia s'ha situat un punt informatiu de la Setmana Europea de la Mobilitat en la zona residencial del Parc d'Elx. La iniciativa té per objectiu donar a conéixer a la ciutadania les característiques d'este tipus de vies en les quals el vianant sempre té la preferència.