70 menors de Primària inicien hui el Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV)

S'obri el termini per a formalitzar la matrícula d'Infantil de tres anys en els col·legis públics i concertat de Benidorm
0
0
70 menors de Primària inicien hui el Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV)
70 menors de Primària inicien hui el Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV)

70 menors de Primària de Benidorm han iniciat hui les classes del Programa de Suport Educatiu d'Estiu (PAEV), que enguany es realitza en les instal·lacions del CEIP Ausiàs March i que està orientat a "ajudar als alumnes i alumnes que requerisquen un reforç escolar per a iniciar en millors condicions el pròxim curs, sobretot després del desenvolupament de l'últim trimestre sense escola presencial", tal com ha recordat la regidora de l'àrea, Maite Moreno.

Moreno ha explicat que este programa és "gratuït per a les famílies" i contempla "dos hores de classe diàries, en les quals els estudiants de cada curs reforçaran matèries curriculars –com a Matemàtiques, Llengua Castellana, Valencià i Anglès–, i treballaran tècniques d'estudi, jocs d'atenció i raonament verbal i matemàtic".

L'edil ha recalcat que el PAEV s'ha adequat "a la nova situació generada per la Covid-19, la qual cosa ha suposat una reducció del nombre d'alumnes per grup per a garantir el compliment de la distància de seguretat". Concretament, els grups de 1r i 2n de Primària compten amb huit places cadascun; mentre que en els de 3r a 6é la ràtio és de 10 alumnes. No obstant això, "a causa de la demanda hem doblegat el nombre de grups en el tram de 3r a 6é per a així poder atendre més alumnes, havent-hi encara vacants en diversos d'estos cursos", ha apuntat.

D'altra banda, Moreno ha informat que "una vegada publicades les llistes definitives d'admesos, hui s'ha obert el termini de formalització de matrícules per a l'alumnat que s'incorpora al sistema educatiu d'Educació Infantil de 3 anys en els col·legis públics i concertat". El termini estarà obert fins al pròxim 29 de juliol i el tràmit ha de realitzar-se en el centre escolar. La responsable d'Educació ha recordat que "la formalització de matrícula és un tràmit indispensable que han de realitzar les famílies, ja que en cas contrari es perd la plaça".

Moreno ha recordat que "els dotze col·legis públics i el centre concertat de Benidorm han rebut 388 sol·licituds de plaça per a Educació Infantil de tres anys per al curs 2020/2021, a les quals se suma l'alumnat que ja tenia plaça reservada a les aules de pàrvuls de tres anys, bé perquè este curs ja estaven escolaritzats en les unitats de P2 que oferix Conselleria en quatre col·legis, o bé per presentar necessitats educatives especials".