EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

11:57 AM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'ha incorporat una aula nova per a xiquets de 4 anys d'Educació Infantil en el Vasco Núñez de Balboa

5.280 alumnes d'Infantil i Primària inicien el curs escolar a Benidorm

09 setembre 2019
5.280 alumnos de Infantil y Primaria inician el curso escolar en Benidorm

De "total i absoluta normalitat". Així ha definit la regidora d'Educació, Maite Moreno, l'inici del curs escolar 2019/2020 en els centres d'ensenyament obligatori de Benidorm.

Aspectes que preocupaven en la Regidoria com el transport escolar "no han tingut cap incidència –ha assenyalat Moreno-. Les obres en alguns trams del recorregut, com Juan Fuster Zaragoza o l'Ametlla de Mar, no han suposat cap problema".

Durant tot el matí, els tècnics municipals han mantingut el contacte amb els centres. La responsable de l'àrea, s'ha traslladat al CEIP Vasco Núñez de Balboa amb l'alcalde, Toni Pérez, per a comprovar els avanços en les obres d'adequació que allí s'executen. Tots dos han recorregut les instal·lacions al costat del director del centre, José Eduardo Bolívar. Este centre presenta també una novetat en el curs recentment iniciat: una nova aula per a xiquets d'Infantil de 4 anys.

Són 5.280 els alumnes d'Educació Infantil i Primària que hui han acudit a les classes a Benidorm. Respecte a Secundària l'edil ha precisat que encara no es poden donar dades definitives "perquè encara no han sigut certificats pels centres, que ho faran al llarg d'esta setmana". Maite Moreno sí que ha aclarit que Benidorm ha oferit un total de 305 aules, "216 d'Infantil i Primària i 89 d'Educació Secundària Obligatòria (ESO)".