La 4a edició del Skyline Benidorm Film Festival serà en línia a través de la plataforma Filmin

A més del visionament dels curts a concurs, de l'1 al 12 de juliol hi haurà tallers i trobades virtuals per videoconferència i xarxes socials amb directors, actors i productors
0
0
La 4a edició del Skyline Benidorm Film Festival serà en línia a través de la plataforma Filmin
La 4a edició del Skyline Benidorm Film Festival serà en línia a través de la plataforma Filmin

El certamen s'adapta així a les circumstàncies generades pel coronavirus

La quarta edició del Skyline Benidorm Film Festival es desenvoluparà 'online' i amb el visionament dels 25 curts de la Secció Oficial a través de la plataforma Filmin, segons han anunciat hui l'alcalde, Toni Pérez, i la directora del certamen de curtmetratges, Beatriz Hernández. D'esta manera, el festival s'adapta a les noves circumstàncies generades pel coronavirus davant la dificultat de realitzar projeccions en sala, aliant-se amb Filmin, una de les principals plataformes de cinema en streaming amb una clara aposta per les produccions independents.

Després del seu ajornament fa dos mesos a causa de la crisi sanitària de la Covid-19, l'organització i la Regidoria de Cultura que dirigix Jaime Jesús Pérez han convingut que el certamen se celebre de l'1 al 12 de juliol i, tal com ha assenyalat Hernández, "adaptar totes les activitats previstes a la modalitat en línia".

L'alcalde ha assegurat que "per a nosaltres és una gran notícia l'aposta que l'organització del Skyline Benidorm Film Festival, convertit ja en tot un referent dins del circuit nacional, ha fet per mantindre el certamen i totes les seues activitats, fent arribar les produccions al públic i recolzant al seu torn al sector audiovisual en un moment complicat".

La directora del festival ha explicat que de l'1 al 12 de juliol els usuaris registrats en Filmin podran visionar els 25 curtmetratges a concurs d'esta quarta edició. Així mateix, està previst sortejar passes d'accés a la plataforma.

A més del visionament de curts en Filmin, durant el festival es realitzaran col·loquis i trobades virtuals amb els directors i actors d'estes produccions a través de Zoom. També, i baix preinscripció, se celebraran tallers en línia de doblatge i de realització de podcast de ficció. A més, hi haurà directes en Instagram amb directors d'altres certàmens; i trobades amb productors que han participat en anteriors edicions del festival, que comptaran la seua experiència a Benidorm i en el Skyline.

També en modalitat en línia es desenvoluparà el 'Shortpitch', la gran novetat de la 4a edició del Skyline Benidorm Film Festival, amb un premi valorat en 13.000 euros i al qual opten 11 projectes finalistes, tots ells en fase de desenvolupament i preproducció. Els responsables d'estos projectes hauran de presentar les seues obres en una trobada virtual amb un jurat tècnic, que determinarà com d'ells rep els serveis del premi per a la producció del curtmetratge.