Les obres de l ‘Anell Ciclista’ arriben a Bernat de Sarrià i en breu ho faran a l'avinguda Europa

Este projecte dissenyat per l'Ajuntament compta amb finançat procedent de fons FEDER
0
0
Les obres de l ‘Anell Ciclista’ arriben a Bernat de Sarrià i en breu ho faran a l'avinguda Europa
Les obres de l ‘Anell Ciclista’ arriben a Bernat de Sarrià i en breu ho faran a l'avinguda Europa

Les obres d'execució de l ‘Anell Ciclista’ de Llevant han arribat ja a l'avinguda Almirall Bernat de Sarrià i en les pròximes setmanes ho faran també a l'avinguda d'Europa. En estos moments ja s'ha realitzat al voltant del 60% del projecte, finançat per l'Ajuntament de Benidorm i per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu de la Comunitat Valenciana per al període 2014-2020.

El regidor d'Obres i Mobilitat, José Ramón González de Zárate, ha recordat que “amb este projecte creem 11 quilòmetres nous de carril-bici que se sumen a la xarxa ciclista de Benidorm”. Els carrils que es projecten amb esta obra cobreixen el trajecte que hi ha des de la rotonda de la Comunitat Europea amb Europa fins a l'Ermita de Sanz, a través de l'antiga N-332, i enllaçarà amb el tram realitzat per la Diputació d'Alacant en la CV-753, la carretera que connecta amb l'Albir.

L ‘Anell Ciclista’ discorrerà per les avingudes Europa, Ametlla del Mar, Sever Ochoa, Estocolm, Montecarlo, Almirall Bernat de Sarrià i Comunitat Valenciana. En esta última, els treballs estan pràcticament finalitzats. El projecte es completa amb una sèrie de ramals de connexió que discorreran pels carrers Eivissa, Romania, Marsella i Nàpols, en les quals s'implantarà el model de ciclovía.

A més de les obres dels vials, el projecte recull la instal·lació de nous sistemes d'enllumenat i senyalització.

Per a l'execució d'este projecte, valorat en 984.128,36 euros, l'Ajuntament va aconseguir una subvenció de 406.664,61 euros de fons FEDER. Amb estos nous 11 quilòmetres, Benidorm aconseguirà els 80 quilòmetres de carrils bicis i ciclovías.