CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

23:55 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es facilita així la concessió de més sol·licituds d'estes prestacions, dirigides a autònoms i empreses de fins a 10 treballadors de diversos sectors afectats per la pandèmia.

L'Ajuntament amplia fins al 26 d'abril el termini per a sol·licitar les 'Ajudes Parèntesi'

14 abril 2021
L'Ajuntament amplia fins al 26 d'abril el termini per a sol·licitar les 'Ajudes Parèntesi'...

<p>Benidorm ha concedit ja 1,7 milions d'euros</p>

L'Ajuntament de Benidorm ha ampliat fins al 26 d'abril el termini per a sol·licitar les 'Ajudes Parèntesi', dirigides a autònoms i empreses de fins a 10 treballadors de diversos sectors afectats per la pandèmia i que han sigut fixats per la Generalitat Valenciana. La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha explicat que amb esta ampliació de termini "es pretén facilitar la concessió de més sol·licituds que reunisquen les condicions".

Concretament, la proposta aprovada hui per la Junta de Govern Local (JGL) que modifica les bases que regulen estes ajudes "ampliant el termini de presentació de sol·licituds des del 24 de març fins al 26 d'abril, tots dos inclusivament".

D'esta manera, "obrim la porta a rebre noves sol·licituds per part d'aquells professionals o empreses que en el seu moment no van participar de la convocatòria; i també procedim a revisar les sol·licituds denegades en les anteriors remeses per si algun dels expedients haguera variat la seua situació".

Igual que en el període anterior, la presentació de les sol·licituds es farà de manera telemàtica i amb signatura electrònica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament (https://sede.benidorm.org) i les bases en les quals s'estipulen els requisits i documentació a aportar es poden consultar en la web municipal: www.benidorm.org.

L'edil ha recalcat que "la voluntat d'este Ajuntament és afavorir la injecció econòmica al teixit productiu de Benidorm i per això pretenem donar les majors facilitats als autònoms i empresaris de la ciutat perquè concórreguen a esta convocatòria i perquè tinguen accés a les 'Ajudes Parèntesi". Unes ajudes, ha recordat, que contemplen prestacions de 2.000 euros per cada persona autònoma o microempresa que complisca amb els requisits establits en les bases, amb trams de millora de 200 euros per empleat afiliat a la Seguretat Social a 31 de desembre de 2020.

Segons les xifres trasllades per l'edil, fins hui "s'han resolt tres remeses d''Ajudes Parèntesi, aconseguint el 95% de les sol·licituds rebudes i un import d'1.705.912,28 euros". Gómez ha informat que "les dos primeres remeses ja s'han abonat i la tercera s'abonarà al llarg d'esta setmana".

La dotació econòmica de les 'Ajudes Parèntesis' a Benidorm ronda els 5,2 milions d'euros, dels quals l'Ajuntament aporta prop de 790.000, "sent la cinquena ciutat de la Comunitat Valenciana amb major dotació, donat el volum d'activitats i establiments inclosos dins dels sectors assenyalats per la Generalitat", ha apuntat Gómez.

CONTACTE

Enllaços per a contactar amb l'Ajuntament de Benidorm