CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

22:30 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els treballs estaran finalitzats abans que acabe 2020

El Pla d'Asfaltat avança pels carrers Maravall, Venus i l'avinguda dels Ametlers

19 novembre 2020
El Pla d'Asfaltat avança pels carrers Maravall, Venus i l'avinguda dels Ametlers...

La campanya municipal 'A peu de carrer', de l'Ajuntament de Benidorm i el Consell Veïnal, ha reunit hui, en la confluència dels carrers Tomás Ortuño i Mart, a representants de les associacions de veïns del centre de la ciutat amb els regidors de Participació Ciutadana i Espai Públic, Ana Pellicer i José Ramón González de Zárate. També han participat els vicepresidents del Consell, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario.

Després de la conclusió de la reunió, Ana Pellicer ha informat de la finalització d'alguns dels trams encara pendents en la zona inclosos "dins del projecte de millora de la seguretat viària i l'accessibilitat". Pellicer ha precisat de què es tracta d'un ramal del carrer Maravall, la qual cosa permet completar l'asfaltat d'esta via fins al carrer Urà. Així mateix, l'Ajuntament intervindrà al carrer Ametlers "des de Llimes fins al mateix Parc d'Elx" i de "la totalitat del carrer Venus".

L'edil de Participació Ciutadana ha detallat que esta iniciativa engloba a les cinc zones d'actuació que han protagonitzat els 'A peu de carrer' les últimes setmanes: La Cala, el Racó de l'Oix, Centre Històric, Alfredo Corral i l'Horta i que "voran finalitzat el pla d'asfaltat abans que acabe este any 2020".

L'edil ha constatat el bon acolliment per part dels veïns i els ha llançat el guant perquè continuen col·laborant amb l'administració en la millora de tots els barris de la ciutat.

Circuits per a 'runners' i BTT

D'altra banda, Ana Pellicer ha anunciat la celebració dijous que ve, 26 de novembre, a l'Ajuntament, d'una reunió, emmarcada també en 'A peu de carrer,' amb la secció BTT (bicicleta de muntanya) de la Unió Ciclista Benidorm i amb el Club d'Atletisme Benidorm, a la qual assistiran tècnics municipals i la regidora d'Esports, Mariló Cebreros. En ella es presentaran les propostes dels clubs de cara a la creació de rutes i circuits per a 'runners' i ciclistes, en els limítrofs de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, en El Moralet.

L'octubre passat, totes dos entitats esportives van acceptar el repte plantejat per l'Ajuntament de dissenyar circuits especialitzats, adaptats a diferents nivells de dificultat per a la pràctica de l'esport. Durant tot este temps, els membres dels clubs han planificat els diferents recorreguts, senyalitzant-los amb GPS que ara seran avaluats.

CONTACTE

Enllaços per a contactar amb l'Ajuntament de Benidorm