El Consell d'Escena coneix els detalls de l'EDUSI

0
0
El Consell d'Escena coneix els detalls de l'EDUSI
El Consell d'Escena coneix els detalls de l'EDUSI

El Consell Assessor d'Escena Urbana ha conegut este dimarts els detalls de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrador (EDUSI) que està preparant Benidorm per a tractar d'accedir a fons europeus que li permeten dur a terme en els pròxims sis anys una sèrie d'actuacions que milloren la qualitat de vida dels ciutadans.

Un dels responsables de l'esborrany de l'EDUSI ha detallat als membres del Consell quina és la zona d'actuació proposada i algunes de les accions que es plantegen per a millorar la qualitat i l'accés a les tecnologies de la informació (TIC), reduir les emissions de CO2, protegir el medi ambient i l'eficiència en l'ús de recursos, així com lluitar contra la desigualtat i la pobresa promovent polítiques d'inclusió. Durant la reunió s'ha recordat que s'han articulat mecanismes de participació a través de la web www.edusibenidorm.org amb l'objectiu de recaptar informació ciutadana sobre la realitat de Benidorm i les seues necessitats.

A més, s'ha decidit donar un nou termini de 15 dies per a presentar al·legacions o aportacions al conveni sobre horts urbans ecològics, atenent la petició que es va realitzar ahir des del Consell Municipal de Medi Ambient.