"Viure a Benidorm; treballar des del paradís", la nova proposta de Benidorm: oci i teletreball

<Benidorm, el teu lloc de treball al Mediterrani> és una iniciativa innovadora per a atraure talent i nous clients
0
0
"Viure a Benidorm; treballar des del paradís", la nova proposta de Benidorm: oci i teletreball
"Viure a Benidorm; treballar des del paradís", la nova proposta de Benidorm: oci i teletreball

Toni Pérez destaca que amb esta proposta Benidorm es posiciona com a destí per a nòmades digitals

Un concepte que cobra protagonisme en la situació actual és el de nòmada digital, una persona que usa les noves tecnologies per a treballar de manera remota en lloc de fer des del seu lloc de treball. Poder fer-ho de manera remota implica poder utilitzar un lloc diferent del de residència habitual.

L'alcalde Toni Pérez ha destacat que la nova aposta turística de Benidorm és posicionar-se "com a lloc ideal i destinació segura per a nòmades digitals posant a la seua disposició les possibilitats i serveis de la ciutat."

Pérez ha assenyalat que la possibilitat de treballar 'des de casa', 'en remot', que proposa Benidorm, s'obri a turistes de llarga estada que podran combinar els atractius climàtics, vacacionals i d'oci de Benidorm amb els serveis posats a la seua disposició: "És una fórmula –va dir– que permet viatjar i treballar en línia generant llibertat de moviments, la qual cosa és un canvi de paradigma tant per a joves que s'incorporen al mercat laboral com a professionals, al mateix temps que configura un àmbit innovador, ara cada vegada més normalitzat per la incidència de la Covid". La Pandèmia, va insistir Pérez, "està accelerant la implantació d'esta fórmula en empreses i els treballadors l'estan normalitzant".

Referent a la iniciativa, Toni Pérez ha destacat que "partint de la premissa de la innovació i buscant obrir nous mercats, el departament de*Big Data de Visit Benidorm ha efectuat un seguiment de tendències i després d'analitzar les dades, ha creat un producte específic que oferix un lloc especial i segur des del qual treballar: Benidorm, el teu lloc de treball al Mediterrani".

Es tracta, sense cap dubte, ha destacat l'alcalde, "d'un producte nou i especial, específic per a un client concret, que genera un atractiu més que afegir a la llista de possibilitats a Benidorm". Amb això, va destacar Pérez, "Benidorm seguix els eixos DTI i els aferma en Innovació i Tecnologia amb l'objectiu d'atraure talent i nous perfils de clients a la ciutat".

Les premisses d'esta nova iniciativa es fixen sobre la millora de la qualitat de vida des d'un lloc de treball singular i excepcional com és Benidorm. Les qüestions són clares, va assenyalar l'alcalde: "Benidorm oferix servicis professionals, seguretat i una perfecta connectivitat per al teletreball i emmarca una solució ideal", concloent que "Benidorm és el lloc perfecte on viure i treballar". I ho va explicar: "Una ciutat tipus mitjà, ben urbanitzada i model de ciutat vertical, amb bona accessibilitat i ben connectada, exemple de sostenibilitat, gran capacitat hotelera i *extrahotelera, oberta tot l'any, amb serveis i accessibilitat i amb una de les més completes ofertes comercials i d'oci i restauració del Mediterrani". A més, va destacar l'alcalde Toni Pérez, "compta amb espais de cotreball, com el Turist-Lab Benidorm".

La nova iniciativa de posicionament de la marca Benidorm, va concloure Pérez, és la de "viure a Benidorm; treballar des del Paradís".

En la pàgina web de Visit Bendorm ja està disponible la possibilitat d'este producte: https://www.visitbenidorm.es/ver/5754/nomadas-digitales-.html