EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

14:44 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvols alts

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La sol·licitud es tramita telemàticament en la Seu Electrònica fins a l'11 de desembre

S'obri el termini per a demanar les ajudes directes al teixit productiu vinculades al rebut del fem

01 desembre 2020
S'obri el termini per a demanar les ajudes directes al teixit productiu vinculades al rebut del fem...

L'Ajuntament de Benidorm obri demà, 2 de desembre, el termini per a sol·licitar les ajudes directes vinculades al rebut del fem i que estan dirigides als establiments comercials, d'hostaleria i turisme o altres activitats que es van vore afectats per l'estat d'alarma o les normatives posteriors "i que, en conseqüència, estan patint els efectes derivats de la pandèmia". Així ho ha assenyalat l'alcalde, Toni Pérez, qui ha explicat que "després de publicar-se hui les bases d'estes ajudes en el Butlletí Oficial de la Província els establiments, empreses o professionals interessats disposen d'un termini de deu dies per a sol·licitar-la de manera telemàtica en la Seu Electrònica de l'Ajuntament: https://sede.benidorm.org/inicio".

Toni Pérez ha recordat que "estes ajudes directes formen part de les últimes mesures impulsades pel govern local per a fer costat al teixit productiu local, amb l'objectiu de contribuir al manteniment de l'activitat econòmica i de l'ocupació". Per a esta convocatòria, l'Ajuntament ha reservat un milió d'euros, que se suma al milió que es destinarà als premis i accèssits per a tots els establiments participants del Concurs d'Aparadorisme Nadalenc.

Tal com recullen les bases, poden concórrer a esta convocatòria les persones físiques, jurídiques i comunitats de béns que disposen un establiment habitual i permanent per al desenvolupament de la seua activitat econòmica, la qual va ser suspesa de manera obligatòria com a conseqüències adoptades pel decret de l'estat d'alarma, pel qual va regular el permís retribuït recuperable o per l'ordre de suspensió d'obertura al públic de l'allotjament turístic.

Per a beneficiar-se de les ajudes és indispensable haver abonat el rebut de la taxa de fem corresponent a 2020 i estar al corrent de pagament dels tributs municipals.

L'alcalde ha indicat que "estes ajudes directes aconseguiran fins al 25% de l'import abonat en el rebut de la taxa de fem d'enguany". Així mateix, ha traslladat que "per normativa autonòmica, estes ajudes directes són incompatibles amb les atorgades per la Generalitat amb motiu de la Covid-19 perquè així ho van establir les mateixes ajudes autonòmiques".

Les bases, requisits i documentació a aportar poden consultar-se en el Butlletí Oficial de la Província d'este dimarts, i a partir de demà també en la Seu Electrònica municipal.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h