Professionals del sector audiovisual descobreixen les localitzacions de Benidorm

Visit Benidorm i la Film Office mostren en un nou ‘fam trip’ les possibilitats de la ciutat com a plató
0
0
Professionals del sector audiovisual descobreixen les localitzacions de Benidorm
Professionals del sector audiovisual descobreixen les localitzacions de Benidorm

Un grup de professionals del sector audiovisual ha conegut hui de primera mà les localitzacions i possibilitats que ofereix Benidorm com a plató, a través d'un nou ‘fam trip’ organitzat per la Fundació Visit Benidorm amb la col·laboració de la Benidorm Film Office. Tots els participants en esta iniciativa estan lligats a l'Associació de Professionals de la Producció Audiovisual (APPA).

La responsable de la Benidorm Film Office(BFO), Rosa Llorca, i la tècnic de Màrqueting i Promoció de Visit Benidorm, Carola Valls, han mostrat ‘in situ’ a aquests professionals els espais més emblemàtics i recognoscibles de la ciutat, però també uns altres menys coneguts però amb molt de potencial audiovisual. A més, els han explicat els motius que fan de Benidorm una autèntica ciutat ‘film friendly’, com el clima, la connexió amb l'aeroport i l'estació de l'AVE, l'oferta d'allotjament i oci, el tracte personal, i la ràpida resposta que es dóna a les necessitats de les productores. Fruit estes accions sorgeixen nombroses propostes, moltes de les quals acaben materialitzant-se.

L'alcalde, Toni Pérez, ha assegurat que este tipus d'accions “són fonamentals per a donar a conéixer la ciutat, que a més està en constant transformació, entre els professionals de l'audiovisual”. Referent a això, ha aprofundit que “als nous espais incorporats en els últims mesos, com la remodelació de carrer Pérez Llorca o la posada en marxa o execució de parcs com Foietes i la Séquia Mare, prompte se sumaran altres localitzacions que després d'un procés de remodelació han guanyat enters per a convertir-se en sets de rodatge per a publicitat, cinema o televisió, com la Plaça de la Hispanitat o l'avinguda del Mediterrani”.

Per part seua, la gerent de Visit Benidorm, Leire Bilbao, ha recalcat que “no és la primera vegada que organitzem un ‘fam trip’ per a descobrir-los als professionals l'atractiu que ja té la nostra ciutat, avalat per l'increment de produccions que acollim, any rere any”. Unes produccions que van “des de ‘sootings’ i moda, fins a pel·lícules, videoclips, programes de televisió, etcètera”.

Durant 2018 van ser diverses les trobades amb productors i caps de Producció, tant de APPAcom de l'Associació de Productores Publicitàries d'Espanya (APCP), que “arriben amb una idea preconcebuda de la ciutat i marxen amb la sensació d'haver descobert una municipi acollidor i ple de possibilitats”, ha indicat.

El president de la APPA, José Jaime Linares, ha apuntat que “als nostres socis els resulta interessant esta experiència” de conéixer les localitzacions de Benidorm, i ha agraït la gestió a la Fundació i a la BFO. Linares ha assenyalat que “entre els nostres objectius es troba el col·laborar amb tot tipus d'organismes, institucions, associacions i societats nacionals i estrangeres o de qualsevol altre tipus que afecten la indústria audiovisual”. “Per això –ha afegit- és interessant establir una bona sintonia i contactes previs amb aquelles institucions i oficines que ens faciliten l'accés a noves i variades localitzacions”.

.