Una nova sèrie de TVE protagonitzada per Paz Vega cerca 'extres' a Benidorm

El perfil demandat és el d'hòmens i dones de fins a 30 anys amb trets nòrdics
0
0
Cartell anunciador de la convocatòria.
Cartell anunciador de la convocatòria.

La productora tancarà de seguida totes les localitzacions.

L'empresa 'A primera Figuración', encarregada de la selecció d''extres' per a la nova sèrie de TVE protagonitzada per Paz Vega, està cercant figurants a Benidorm, ciutat on es gravarà part de l'acció d'esta ficció, titulada 'Fugitiva'. El perfil demandat és el de jóvens d'entre 18 i 30 anys i persones amb trets nòrdics.

El procés de selecció es va iniciar ahir, 8 de gener, i estarà obert fins a mitjan març. Segons han informat des de 'A Primera Figuración', es tracta d'un càsting no presencial i els candidats hauran d'inscriure's en www.aprimerafiguracion.com.

'Fugitiva' es començarà a rodar el febrer vinent, una vegada que l'equip tècnic de la producció ultime les localitzacions. En principi està previst que el personal encarregat d'esta tasca es desplace la setmana vinent a Benidorm.

A falta de conéixer tots els detalls d'esta nova sèrie, produïda per RTVE en col·laboració amb Grup Ganga Produccions, sí que se sap que s'estrenarà en La 1 i que el rodatge a Benidorm es perllongarà durant prop d'un mes. La resta d'enregistraments es desenvoluparan a Madrid i altres punts de la costa llevantina.