Més de 1.500 persones es presenten al 'càsting' de figuració per a la sèrie 'Benidorm' d'Atresmedia

La ficció, protagonitzada per Antonio Pagudo i María Almudéver, començarà a rodar-se a la ciutat a final de mes
0
0
Més de 1.500 persones es presenten al 'càsting' de figuració per a la sèrie 'Benidorm' d'Atresmedia
Més de 1.500 persones es presenten al 'càsting' de figuració per a la sèrie 'Benidorm' d'Atresmedia

Més de 1.500 persones es van presentar ahir al 'càsting' de figuració per a la nova sèrie d'Atresmedia, 'Benidorm', que començarà a rodar-se a final de mes a la ciutat. Les proves de selecció es van iniciar a les 10.00 hores a la Sala d'Investigadors de l'Ajuntament, encara que per a llavors ja hi havia gent fent cua; una afluència que es va mantindre fins a les 20.00 hores. Per al rodatge d'esta comèdia, que es prolongarà fins al mes vinent d'abril, la productora Plano a Plano té previstes al voltant de 3.000 sessions de figuració, per a les quals requereix hòmens i dones de totes les edats.

'Benidorm', produïda per Atresmedia TV en col·laboració amb Plano a Plano –responsable de la reeixida 'Allí abajo'–, s'emetrà en Antena 3 i Atresplayer Premium, i en principi comptarà amb 8 capítols. La ficció es gravarà íntegrament a la ciutat durant 16 setmanes i està protagonitzada per Antonio Pagudo i María Almudéver.

L'equip tècnic i artístic de 'Benidorm' estarà format per més de 80 persones. Segons han confirmat els productors, part de tots dos equips serà de Benidorm i província

Així és 'Benidorm'. Argument de la sèrie.

Xabier Zurita és un notari basc amb aspecte de notari basc. La seua vida és tan quadriculada com les seues camises. Solter, no sembla demanar-li més a la vida que els xicotets plaers de les seues rutines. Però tot canvia quan rep una inesperada notícia: un tumor que creix al seu cap acabarà amb ell en menys de tres mesos. Sobrepassat per la notícia, Xabi és incapaç de compartir-la amb els seus amics i presa la primera decisió imprevisible de la seua vida: fa la maleta i posa rumb a Benidorm. El lloc on la seua felicitat va ser més plena que mai. El lloc on va conéixer, en el seu viatge de fi d'estudis, al seu primer i únic amor: María Miranda.

Res més arribar a la ciutat s'instal·la a l'Hotel Benidorm amb la missió de buscar a aquella xica a la qual fa ja anys que va veure per última vegada. Trist per la seua terrible malaltia i per no trobar a María, Xabi ofega en alcohol les seues penes en el bar de l'hotel, on compte totes les seues dissorts a Tony, un desconegut que passava per allí i que es queda de pedra davant la confessió de Xabi: té estalviat tres milions d'euros.