L'AVT reconeix la labor de promoció i comunicació turística de la Benidorm Film Office

L'oficina de rodatges arreplegarà este 'Premi Turisme' dijous que ve a València
0
0
L'AVT reconeix la labor de promoció i comunicació turística de la Benidorm Film Office
L'AVT reconeix la labor de promoció i comunicació turística de la Benidorm Film Office

L'Agència Valenciana de Turisme (AVT) ha reconegut la labor de promoció i comunicació turística de la Benidorm Film Office, en atorgar-li el 'Premi Turisme' en esta modalitat compartit amb Creu Roja de la Comunitat Valenciana. Este guardó anunciat ahir pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, s'ha publicat hui en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i es lliurarà el pròxim 27 de setembre a València, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Turisme.

A l'hora de reconéixer a la Benidorm Film Office, el jurat dels '*Premis Turisme' ha valorat la promoció nova i les iniciatives desenvolupades per l'oficina de rodatges per a millorar el "posicionament" de la destinació.

L'alcalde, Toni Pérez, i la responsable de la Film Office, Rosa Llorca, han explicat que este guardó és "el reconeixement i la recompensa a un treball constant i tenaç que fem de la mà de Visit Benidorm i la implicació de nombroses àrees municipals amb l'objectiu de convertir-nos en una destinació potent dins del denominat 'screentourism', un mercat en alça". D'antuvi, la Benidorm Film Office ja ha participat enguany en l'Assemblea de la Spain Film Commission, de la qual formen part les oficines de rodatges més importants del país.

Llorca ha assenyalat que es va decidir optar a estos premis en considerar que "era un bon moment per a oferir els resultats que hem obtingut en 2017, un any que es va tancar amb un increment del 12% de produccions audiovisuals fetes a Benidorm i amb un impacte econòmic directe de 3 milions d'euros". I tot sembla indicar que aqueix creixement seguirà perquè "quedant encara l'últim trimestre de 2018, ja portem més de 115 consultes ateses i 75 rodatges, filmacions o sessions fotogràfiques materialitzades".
Entre les produccions més importants fetes en la ciutat enguany, destaca la sèrie 'Fugitiva' protagonitzada per Paz Vega, que es va rodar majoritàriament a Benidorm i els "impactes mediàtics de la qual no serien assumibles amb cap altra campanya tradicional". A este rodatge se suma el de l'última temporada de 'Benidorm', la sèrie britànica de la ITV que des de fa una dècada cada setmana congrega enfront del televisor a milions d'espectadors, aconseguint una promoció i repercussió importantíssima per a la destinació.

La responsable de la Benidorm Film Office ha apuntat que estos nombres "també posen de manifest alguna cosa molt important: tenim el reconeixement de molts professionals del sector, que veuen en la ciutat un plató magnífic per als seus projectes i que volen treballar ací perquè som diligents a l'hora de facilitar-los els tràmits i la materialització de les seues produccions audiovisuals o fotogràfiques".