L'alcalde visita el rodatge de la pel·lícula "Nieva en Benidorm"

Toni Pérez departix amb la directora, Isabel Coixet, i els actors Carmen Machi i Timothy Spall
0
0
Carmen Machi i Toni Pérez
Carmen Machi i Toni Pérez

L'alcalde de Benidorm ha girat este matí una breu visita al rodatge de la pel·lícula "Nieva en Benidorm" que dirigix Isabel Coixet per a la productora El Deseo dels germans Almodóvar.

La cinta compta amb un repartiment internacional en el qual figuren Timothy Spall, Sarita Choudhury, Carmen Machi, Ana Torrent i Pedro Casablanc. Recentment, la directora ha assenyalat que es tracta d'"un thriller inclassificable sobre amors tardans, fenòmens meteorològics i la poetessa i escriptora Sylvia Plath a Benidorm" i conta la convivència a Benidorm, la ciutat de vacances, de les comunitats anglesa i l'espanyola que semblen viure en dos universos paral•lels.

Toni Pérez ha departit amb el director de producció, Toni Novella, els actors Carmen Machi i Timothy Spall, i amb la directora Isabel Coixet a la qual acompanyava el seu llorejat equip tècnic: Jean Claude Larrieu (fotografia), Jorge Adrados (so), Sylvie Imbert (maquillatge), Uxua Castelló (Art) i Jordi Azategui (muntatge).

L'elenc cinematogràfic ha destacat que el mateix dia de començar el rodatge de "Nieva en Benidorm", la tempesta Gloria va donar suport al rodatge i va deixar la seua empremta blanca, i les facilitats trobades per al rodatge així com el temps i la temperatura que els acompanya.

L'alcalde ha brindat la Film Office per a continuar mantenint els ritmes de rodatge i ha destacat les possibilitats i capacitats de la ciutat per a possibilitar estos rodatges. S'ha interessat, amb Carmen Machi, per la seua activitat teatral on té en cartell l'obra "Prostitución" en el Teatro Español, que compagina amb este rodatge, i amb la directora Isabel Coixet sobre els detalls i particularitats del rodatge, assenyalant la directora la varietat gastronòmica que està descobrint a Benidorm.

En dos setmanes finalitzarà el rodatge.