EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

18:51 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Intervals de núvols

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

15%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde informa que en els pròxims dies es publicaran les bases per a acollir-se a estes ajudes vinculades a pal·liar la crisi social derivada del coronavirus

L'Ajuntament allibera el primer milió d'euros destinat a ajudes socials directes

08 abril 2020
El Ayuntamiento libera el primer millón de euros destinado a ayudas sociales directas

L'Ajuntament de Benidorm ha alliberat el primer milió d'euros per a destinar-lo a "ajudes individuals directes" per a pal·liar "els efectes de la crisi social que es deriva de la crisi sanitària del coronavirus i que afecta les famílies i veïns de Benidorm". L'alcalde, Toni Pérez, ha assenyalat que este milió d'euros forma part "de la primera fase d'ajudes" previstes i anunciades per l'Ajuntament per import de 4 milions d'euros i la sol·licitud i la concessió dels quals es realitzarà atenent "unes bases que estan tramitant-se i que es donaran a conéixer en els pròxims dies".

Segons ha explicat en una roda de premsa telemàtica, hui mateix s'ha signat un decret per a destinar a ajudes socials "el 20% del superàvit net de 2019, import màxim permés per la llei" per a atendre necessitats vinculades a la COVID-19, i que en el cas de Benidorm es traduïx en 1,4 milions d'euros. D'ells, un milió d'euros ja s'ha posat a la disposició de l'àrea de Família i Infància per a atendre "les ajudes que s'estan tramitant des de l'inici de l'estat d'alarma", i d'ací a poc temps s'alliberaran també els 424.621,37 euros restants.

A esta quantia està previst sumar a la fi de mes altres 2,6 milions d'euros per a ajudes per al teixit comercial, autònoms, pimes i empreses, fins a aconseguir així el muntant global de 4 milions d'euros.

A més del decret per a destinar el 20% del superàvit a ajudes vinculades a la COVID-19, l'alcalde també ha signat hui una modificació pressupostària per a destinar 1,8 milions d'euros a la cancel·lació del Pla d'Ajust.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h