David Otero grava en el passeig de Ponent el videoclip 'Sal a la calle'

0
0
David Otero grava en el passeig de Ponent el videoclip 'Sal a la calle'
David Otero grava en el passeig de Ponent el videoclip 'Sal a la calle'

L'elecció de Benidorm ha sigut per votació popular en un concurs a través de xarxes socials.

Este matí, veïns i visitants del Passeig de Ponent de Benidorm han pogut contemplar l'enregistrament d'un dels videoclips estrela que triomfaran el pròxim estiu a Espanya, el single 'Sal a la calle' de David Otero, seleccionat per la multinacional Heineken per a promocionar la seua cervesa amb suc de llima, Amstel Radler.

La proposta de la filmació del videoclip que es vorà a principis del pròxim mes de maig, en horari de màxima audiència en les principals cadenes de televisió del país, ha rebut tot el suport de la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Benidorm que ha facilitat els tràmits burocràtics i assessorat en l'elecció d'exteriors a la productora a través de la Benidorm Film Office. També la Fundació Visit Benidorm ha col·laborat activament en la difusió de l'enregistrament que promociona a la ciutat com a plató de rodatge.

L'elecció de Benidorm com a localització per a esta realització ha sigut per votació dels mateixos consumidors, mitjançant un concurs fotogràfic proposat per la marca a través de les seues xarxes socials que ha sumat, al llarg de tres setmanes en Twitter i Instagram, 6,6 milions d'impactes. El guanyador, el jove delineant madrileny de 27 anys, Óscar Greca, a més del premi obtingut, ha participat en la realització del videoclip al costat de David Otero i ha sigut reconegut per Visit Benidorm com #BeniLover. A més de Benidorm i les seues platges d'arena fina, al videoclip de 'Sal a la calle' es veurà la plaça d'Orient de Madrid i el Pont de Ferro de Salamanca.