Carlos Mazón reafirma el compromís de la Diputació amb la ciutat de Benidorm

La remodelació del carrer Polop ha suposat una inversió de 143.000 amb una subvenció del 85% de l'ens provincial
0
0
José Ramón González de Zárate, Carlos Mazón i Toni Pérez hui, al carrer Polop.
José Ramón González de Zárate, Carlos Mazón i Toni Pérez hui, al carrer Polop.

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha realitzat hui una visita a Benidorm després de la finalització, fa pocs dies, dels treballs de reurbanització del carrer Polop. Mazón, al costat de l'alcalde, Toni Pérez, i el regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate, ha recorregut el trajecte i ha pogut compartir directament amb els veïns les seues primeres impressions, després de més d'una dècada de reivindicacions.

"Tornem a demostrar una altra vegada –ha dit Mazón– com estem pendents de les coses del dia a dia, de millorar la qualitat de vida de la gent, de millorar la seua eixida i entrada de casa, el seu entorn; que és per al que està la Diputació, no solament per a les coses grans, amb les quals omplin els titulars dels periòdics". El president ha posat l'accent en el caràcter "molt popular" d'este carrer de la Colònia Madrid i el suport que esta inversió pot suposar per a sectors clau de la ciutat com la restauració o l'hostaleria.

Per al president de la diputació ha sigut "una gran satisfacció" poder saludar directament a la gent i "poder vore com estan de contents" després de les millores en "qualitat de vida i com està millorant el seu entorn". "Això –ha precisat– és el més satisfactori per a nosaltres". Carlos Mazón s'ha compromés a continuar realitzant inversions a la ciutat "les inversions que necessita la gent" amb la col·laboració "i el gran esforç" de l'Ajuntament de Benidorm.

Per la seua banda, Toni Pérez ha agraït la visita de Mazón i la seua aposta per la ciutat amb inversions de la Diputació, com al carrer Polop. "Una obra –ha assenyalat– en la qual hi ha hagut gran participació veïnal" i "molt demandada".

Hui, el carrer Polop està totalment renovada, reconvertida en "un espai amable per a la vida a Benidorm", amb una estètica "que han triat els veïns en un procés participatiu". I no sols per fora, ja que bona part de l'actuació s'ha realitzat en el subsol millorant les conduccions d'aigua, o les canalitzacions de telefonia, gas o fibra. En l'exterior també s'ha renovat amb il·luminació intel·ligent, un fanal que disposa, per exemple, de càmeres de vídeo o punt de transmissió wifi.

La remodelació del carrer Polop ha suposat una inversió de 143.000 euros, més del 85% (125.000), han sigut aportats per la Diputació d'Alacant.