EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

11:35 AM

HORA BENIDORM

17ºC

Cel clar

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament i les entitats vinculades a les Festes Majors acorden que els càrrecs festers es prolonguen a 2021

Benidorm no suspén les seues Festes Majors Patronals

17 juny 2020
Benidorm no suspende sus Festes Majors Patronals

L'Ajuntament de Benidorm i les entitats vinculades a les Festes Majors han decidit mantindre la celebració de les Festes Majors Patronals, previstes del 7 a l'11 de novembre. En una reunió celebrada hui en la qual han participat l'alcalde, Toni Pérez, i el regidor de Festes, Jesús Carrobles, la Comissió de Festes Majors Patronals, l'Associació de Penyes, l'ACR La Barqueta, Mariners i Camareres de la Mare de Déu, i Costalers de Sant Jaume, s'ha acordat també que els càrrecs festers de 2020 es prolonguen a 2021. Una decisió que engloba a les Reines i Dames, Banderer i Majorals d'Honor.

L'alcalde ha explicat que "l'Ajuntament i les entitats vinculades a l'organització de les nostres Festes Majors Patronals continuarem treballant de manera conjunta i anirem avaluant com evoluciona la situació, així com la normativa i directrius sanitàries dictades pel Govern Central o la Generalitat Valenciana a cada moment". "En funció d'eixes dos variables es concretaran els actes de les nostres festes que se celebraran; una decisió que no podem ni devem adoptar amb cinc mesos d'antelació i sense saber quines seran les circumstàncies", ha agregat.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h