EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

06:51 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde presenta en Fitur la programació musical i d'esdeveniments d'enguany, amb festivals consolidats, noves propostes i artistes de reconeixement internacional

'Benidorm Music & Emotion 2020': 9 festivals, 2 esdeveniments i 2 gires nacionals

24 gener 2020
‘Benidorm Music & Emotion 2020’: 9 festivales, 2 eventos y 2 giras nacionales

Benidorm continua reforçant el seu posicionament com a ciutat de festivals i esdeveniments. Un any més, la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) ha sigut l'escenari triat per a presentar el calendari ja confirmat de 'Benidorm Music & Emotion 2020', al qual en els pròxims mesos podrien sumar-se noves cites. Un calendari amb 9 festivals, 2 concerts de gires nacionals i 2 esdeveniments, segons han avançat hui l'alcalde, Toni Pérez, i el regidor d'Esdeveniments i Festivals, Jesús Carrobles, que han estat acompanyats de part dels promotors d'estos.

Un any més, la programació d'esdeveniments arrancarà a la fi de març i es prolongarà fins a mitjan octubre, amb un "complement" a l'oferta turística capaç d'"atraure a tota mena de públics", i que opera a més com un altaveu i aparador des del qual "traslladar la imatge de Benidorm", ha apuntat Pérez.

L'alcalde ha recalcat que la nostra oferta en este àmbit és "cada any millor", amb "huit festivals plenament consolidats" com són el Low Festival, el Reggaeton Beach Musical, l'Iberia Festival, el Visor Fest, Con mucho arte, el Fuzzville, el Funtastic i l'Homenatge a la Ruta. A estos festivals se suma un nové, el Rocanrola, una proposta de rap i música urbana. Pel que respecta a grans concerts, faran parada a Benidorm les gires d'Alejandro Sanz i Il Divo, artistes reconeguts internacionalment; mentre que el Benidorm Salsa Congress tornarà a convertir a la ciutat en l'epicentre europeu dels ritmes llatins. Especial serà, a més, la celebració del segon esdeveniment: el Benidorm Pride, que este 2020 complix el seu 10é aniversari.

Per la seua part l'edil d'Esdeveniments i Festivals ha recalcat que "continuem treballant per consolidar este segment" i perquè Benidorm continue sent referent en festivals i esdeveniments. Carrobles ha destacat que "tenim la sort de disposar de recintes magnífics com l'auditori Julio Iglesias i l'estadi i Ciutat Esportiva Guillermo Amor, la qual cosa a més ens convertix en una de les poques ciutats que podem realitzar festivals urbans".

El calendari de festivals i esdeveniments ja confirmat és el següent:

  • Del 27 al 29 de març: Fuzzville.
  • 11 d'abril: Con Mucho Arte, que ja ha anunciat a Camela com a cap de cartell.
  • 2 de juliol: Alejandro Sanz, 'La Gira'.
  • 4 de juliol: Il Divo. 'Tour 2020'
  • Del 6 al 12 de juliol: Benidorm Salsa Congress
  • 11 i 12 de juliol: Reggaeton Beach Festival
  • 25 de juliol: Homenatge a la Ruta
  • Del 31 de juliol al 2 d'agost: Low Festival
  • 15 i de 16 d'agost: Roncanrola
  • 2 al 6 de setembre. Benidorm Pride
  • 18 i 19 de setembre: Visor Fest
  • 9 i 10 d'octubre: Iberia Festival
  • Del 9 a 11 de setembre: Funtastic

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h