EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

14:46 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El turisme nacional aposta per la ciutat; les ocupacions turístiques estan per damunt del 70% este cap de setmana i les platges han registrat des del 1r d'agost 475.000 usuaris

Benidorm manté el pols i resistix

15 agost 2020
Benidorm mantiene el pulso y resiste

Benidorm dona una mostra més de la seua potència en arribar al punt àlgid del mes d'Agost, manté el pols a la situació i resistix l'impacte de la crisi sostinguda en els pilars que l'han feta líder del turisme de Sol i Platges al Mediterrani: capacitat de resiliència, caràcter hospitalari, disseny i estructura de la ciutat, implicació col·lectiva de residents i turistes, gestió de la situació i posició en l'imaginari col·lectiu.

Amb el 65% de la planta hotelera oberta i xifres d'ocupació entorn del 70% per a este cap de setmana, la ciutat aguanta el xoc amb la realitat. En allotjaments turístics extrahotelers les xifres són també importants, superant el 60% d'ocupació.

Benidorm s'ha preparat per a fer front a la situació desenvolupant planificacions que han incidit en tots els sectors per a suportar la situació i arribar a la primavera de 2021 en plenitud de facultats.

Les platges, el principal atractiu, disposen d'una ordenació específica per a preservar la seguretat dels usuaris i mantindre el control d'aforaments i distàncies. Benidorm Beach Safety ha demostrat ser una eficaç aliada en la gestió de la situació. Des que el 15 de juny Benidorm obrira les seues platges ha registrat un milió tres-cents quatre mil usuaris. Només en els primers catorze dies d'agost han sigut 475.000, aconseguint-se el 9 d'agost un pic màxim de 41.279 usuaris de la platja. Per a l'alcalde, Toni Pérez, la qüestió principal era i és oferir "platges segures, platges per a tots i cada dia", plantejament que s'està aconseguint. Amb les previsions diàries, este 15 d'agost se supera, àmpliament, la marca del mig milió d'usuaris des de principi de mes.

Amb tots estos elements Pérez ha destacat que malgrat la situació general, "Benidorm està resistint gràcies a la capacitat de la ciutat en si, la professionalitat dels seus empresaris i treballadors, la implicació de tota la ciutat-destine turístic, l'atractiu de la marca Benidorm i la seua posició emocional com a referent de felicitat i oci vacacional".

I en este mes d'agost, a més –va recordar l'alcalde–, "Benidorm continua sent epicentre de l'activitat de rodatges comercials i diverses marques i certàmens estan gravant en platges, carrers i paratges de la ciutat els seus pròxims espots publicitaris".

L'alcalde, en l'equador del mes d'agost, ha volgut agrair el comportament general de la població, turistes i residents, en el respecte per les mesures de seguretat i normatives que des de les diferents administracions es van llançant, amb diferent grau d'incidència en el desenvolupament de l'activitat turística i ciutadana destacant "la convivència, el civisme i la responsabilitat de tots als carrers i platges de la ciutat", animant a continuar en aqueixa línia, atés que tendixen a ser més dures estes mesures.

Respecte al futur, que Benidorm observa amb moderat optimisme, Toni Pérez va destacar que "sabem que fins que no hi haja bovina o tractament eficaç hem de posar tots de la nostra part". I va assenyalar que "l'ajuntament i tots els departaments municipals estan treballant perquè Benidorm continue sent el lloc més desitjat per a les vacances i el destí més segur i responsable".

Va apel·lar Pérez a la consciència ciutadana per a no abaixar la guàrdia i mantindre's actiu en les mesures higièniques sanitàries, per a poder mantindre este estatus de relativa normalitat enfront del desenvolupament en fases de la pandèmia.

CONTACTE

Trobareu el servei Benidorm Film Office a la 3 planta del Ajuntament de Benidorm a la plaça de SSMM els Reis d´Espanya s/n.

Podeu consultar o enviar-nos els vostres sugeriments al correu filmoffice@benidorm.org o als telèfons 966815436 or 648036771.

Horari: de dilluns a divendres de 8:00 a 15:00h