Benidorm inicia una nova fase de lliurament de màscares, per a la població nascuda entre 1979 i 1993

El repartiment del material es farà el dijous i divendres, en funció de la franja d'edat, en els sis punts disposats per l'Ajuntament
0
0
Benidorm inicia una nova fase de lliurament de màscares, per a la població nascuda entre 1979 i 1993
Benidorm inicia una nova fase de lliurament de màscares, per a la població nascuda entre 1979 i 1993

Després d'entregar màscares a la població escolar i juvenil de la ciutat, l'Ajuntament de Benidorm inicia este dijous, 4 de juny, una nova fase de subministrament de material de protecció, en este cas dirigida als empadronats nascuts entre 1979 i 1993, segons ha informat hui l'alcalde, Toni Pérez.

L'alcalde ha recordat que "esta iniciativa va nàixer per a atendre els escolars de la ciutat, però progressivament hem decidit anar ampliant-la per a arribar al màxim nombre de ciutadans possibles, sobretot una vegada que el Govern d'Espanya ha fixat l'obligatorietat d'utilitzar este sistema de protecció en bona part de les eixides que realitzem". Concretament, l'ús d'este sistema de protecció és obligatori per a les persones de 6 anys d'ara en avant en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es troba obert al públic, en el qual no siga possible mantindre una distància de seguretat interpersonal d'almenys dos metres".

Este nou repartiment de màscares es dividirà en dos jornades en funció de la franja d'edat. Així, els nascuts entre 1986 i 1993 podran recollir la seua màscara demà dijous en el punt habilitat per l'Ajuntament més pròxim al seu domicili: la Casa del Fester, el Centre Social 'José Llorca Linares', el Centre Social 'La Torreta', i els CEIP El Murtal, Ausiàs March i Els Tolls. L'horari de recollida serà de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores.

El divendres, dia 5, serà el torn dels nascuts entre 1979 i 1985. L'operativa de recollida de màscares serà la mateixa que en la jornada anterior.

Des que es va iniciar esta iniciativa l'Ajuntament ha repartit ja més de 3.000 màscares.

Com en fases anteriors, els punts de recollida estaran atesos per personal municipal i Voluntaris de la Xarxa d'Ajuda Col·lectiva (#XAC).