Atresmedia rodarà a partir de novembre a la ciutat la seua sèrie 'Benidorm'

Antonio Pagudo i María Almudéver protagonitzen esta nova ficció, produïda en col·laboració amb Plano a Plano
0
0
Atresmedia rodarà a partir de novembre a la ciutat la seua sèrie 'Benidorm'
Atresmedia rodarà a partir de novembre a la ciutat la seua sèrie 'Benidorm'

Atresmedia roda a partir de novembre la seua nova sèrie, titulada 'Benidorm', que es gravarà íntegrament a la ciutat durant 16 setmanes i que està protagonitzada per Antonio Pagudo i María Almudéver. Tots dos actors han presentat hui el projecte en una roda de premsa al costat de l'alcalde, Toni Pérez; i els productors executius, Sonia Martínez i César Benítez. Esta comèdia, produïda per Atresmedia TV en col•laboració amb Plano a Plano —responsable de la reeixida 'Allí abajo'—, s'emetrà en Antena 3 i Atresplayer Premium, i en principi comptarà amb 8 capítols.

L'alcalde ha indicat que amb este nou projecte audiovisual, "Benidorm torna a ser plató", en una labor "coordinada per la Benidorm Film Office" i en la qual "s'han implicat tots els departaments de l'Ajuntament i la mateixa ciutat". Pérez ha assegurat que "és una gran satisfacció" acollir este rodatge i que la sèrie porte el nom de la ciutat, i ha agraït a Atresmedia i Pla a Pla que "hagen confiat en Benidorm" per a fer una ficció "que té valors que conjuguen molt bé amb la ciutat, ja que ambdues busquen generar felicitat, una en els espectadors i una altra en els milions de turistes que la trien".

Per part seua, Sonia Martínez ha explicat que Ficció d'Atresmedia Televisió "volem contar històries en llocs que tinguen molt a dir i que visualment siguen importants". Per això, "quan Plano a Plano, que és un company de viatge de tota confiança, ens va presentar la història de 'Benidorm' immediatament vam dir 'per això', perquè esta és una ciutat molt especial, d'acolliment, moderna, sostenible i té totes les característiques per a ser un personatge més de la sèrie i un personatge protagonista".

Martínez ha agraït als responsables municipals "totes les facilitats que ens estan oferint per a produir la sèrie"; i ha afegit que "esperem que si algú no sap de l'existència d'esta meravellosa ciutat i de la seua gent a través de la sèrie puga conéixer-la".

Durant la presentació, César Benítez ha detallat que 'Benidorm' és "una comèdia romàntica que parla de les segones oportunitats, de l'amor o de l'amistat vertadera"; i ha afegit que "des de l'inici ens va cridar l'atenció gravar a Benidorm" perquè "a més d'aportar una gran mescla de cultures i un entorn únic i singular, volem mostrar que en ella les esperances poden veure's fetes realitat".

Els protagonistes de 'Benidorm' han revelat que ja es treballa "en els primers assajos". Tant Antonio Pagudo com María Almudéver s'han mostrat "molt il·lusionats" amb el projecte, amb "dos personatges meravellosos i de sentiments", i també el fet de rodar a Benidorm que és "una ciutat molt particular i amb molta energia".

L'equip tècnic i artístic de 'Benidorm' estarà format per més de 80 persones. Segons han confirmat els productors, part de tots dos equips serà de Benidorm i província. La setmana vinent es realitzarà un càsting per a seleccionar a més de 100 figurants.

Així és 'Benidorm'. Argument de la sèrie.

Xabier Zurita és un notari basc amb aspecte de notari basc. La seua vida és tan quadriculada com les seues camises. Solter, no sembla demanar-li més a la vida que els xicotets plaers de les seues rutines. Però tot canvia quan rep una inesperada notícia: un tumor que creix al seu cap acabarà amb ell en menys de tres mesos. Sobrepassat per la notícia, Xabi és incapaç de compartir-la amb els seus amics i presa la primera decisió imprevisible de la seua vida: fa la maleta i posa rumb a Benidorm. El lloc on la seua felicitat va ser més plena que mai. El lloc on va conéixer, en el seu viatge de fi d'estudis, al seu primer i únic amor: María Miranda.

Res més arribar a la ciutat s'instal·la a l'Hotel Benidorm amb la missió de buscar a aquella xica a la qual fa ja anys que va veure per última vegada. Trist per la seua terrible malaltia i per no trobar a María, Xabi ofega en alcohol les seues penes en el bar de l'hotel, on conta totes les seues dissorts a Tony, un desconegut que passava per allí i que es queda de pedra davant la confessió de Xabi: té estalviat tres milions d'euros.

Sense pensar-s'ho dos vegades, Tony corre a veure a la seua núvia, Candy, una xica que treballa en un club de striptease amb l'esperança que sorgisca una oportunitat per a deixar-lo. Tony li la porta en safata, si aconseguixen convéncer al basc que ella és María Miranda, aconseguiran una herència que els permetrà per fi viure la vida que mereixen.

Caurà Xabi en el parany de Tony? Acabarà tornant a Euskadi? I els amics de Xabi, ho deixaran abandonat a la seua sort a la ciutat de platja més popular d'Espanya?