18 establiments participen en les IX Jornades d'Arrossos de la Terra, que tanquen el Benidorm Gastronòmic 2020

L'alcalde assegura que reprendre el 'Benidorm Gastronòmic' és "una prova més que som una ciutat oberta i segura"
0
0
18 establiments participen en les IX Jornades d'Arrossos de la Terra, que tanquen el Benidorm Gastronòmic 2020
18 establiments participen en les IX Jornades d'Arrossos de la Terra, que tanquen el Benidorm Gastronòmic 2020

Del 17 al 25 d'octubre, els participants oferixen menús a 23 euros

Un total de 18 establiments participen des d'este dissabte, 17 d'octubre, en les IX Jornades dels Arrossos de la Terra amb les quals es tanca el 'Benidorm Gastronòmic 2020' i que han presentat hui l'alcalde, Toni Pérez; el president d'Abreca, Javier del Castillo; i el Padrí Gastronòmic d'enguany, José Miguel Martínez Baldó.

L'alcalde ha assenyalat que el calendari del 'Benidorm Gastronòmic' s'ha vist trastocat per la crisi sanitària, que va provocar la suspensió de dos de les cites programades: les II Jornades de la Tonyina prevista per a abril i el X Concurs de Tapes i Pinxos, que havia de celebrar-se al juny. No obstant això, ha incidit en què "reprendre el 'Benidorm Gastronòmic" amb estes jornades és "una prova més" que "som una ciutat oberta i segura", com s'ha constatat també "durant el pont d'octubre" i anteriorment durant tota la temporada estival.

Toni Pérez ha subratllat "el comportament modèlic" del sector de l'hostaleria des del primer instant en què es va poder reprendre l'activitat, i ha afirmat que la realitat derivada de la crisi sanitària evidència que "Benidorm necessita la restauració i l'hostaleria per a oferir-se com el gran destí que lidera el segment del sol i platja però també altres opcions".

Així mateix, ha destacat que les IX Jornades dels Arrossos de la Terra compten en esta edició amb "dos restaurants més que l'any passat", incrementant per tant l'oferta gastronòmica d'esta cita, en la qual diàriament s'oferiran menús amb entrants, els millors arrossos i postres a un preu de 23 euros. L'alcalde s'ha mostrat convençut que estes jornades seran "un esperó per a preparar noves iniciatives", i ha agregat que "hem de continuar posicionant la gastronomia com a atractiu", ja que "és bon tractor perquè la gent vinga a Benidorm" i els establiments "continuen obrint la persiana i generant ocupació i felicitat".

Javier del Castillo, per la seua banda, ha posat l'accent en el fet que "farem estes jornades donant el millor de nosaltres mateixos i amb tota la il·lusió per atendre a tots els nostres clients", i ha afegit que "el que volem és que tots gaudisquen d'estes grans jornades tan identificatives que dediquem als nostres arrossos". Del Castell ha incidit en què "continuem proposant arrossos diferents cada any, encara que no és fàcil, i esperem que vinga gent de tota la província d'Alacant a gaudir de la nostra gastronomia".

Per la seua banda, el Padrí Gastronòmic 2020 ha augurat que estes jornades seran "un èxit" malgrat la conjuntura en l'àmbit nacional; i ha mostrat tot el seu "suport" al sector "en este any tan difícil".

Els restaurants participants són: Bolikki, Club Náutico, Condal, El Bodegón, Esturión, El Mesón, Jardín Mediterráneo, Tapería Aurrerá, La Bodeguita de Salva, Cava Aragonesa, Arrocería La Marina, Mal Pas, Marisquería El Puerto, Posada del Mar, La Mejillonera, Punto de Sal, Taberna Andaluza i Villasol

Els menús que oferixen cada dia els establiments participants poden consultar-se en la web de Visit Benidorm (www.visitbenidorm.es) i a través de l'app Gastroeventos.