Jovempa recaptarà fons per a Anémona i Doble Amor en la seua tercera festa Flower Power

0
0
Jovempa recaptarà fons per a Anémona i Doble Amor en la seua tercera festa Flower Power
Jovempa recaptarà fons per a Anémona i Doble Amor en la seua tercera festa Flower Power

Esta activitat solidària es desenvoluparà el 4 d'agost en la Finca Les Palmeres i també arribarà a l'Assemblea d'AECC de La Nucia i a Metges Sense Fronteres

L'Associació de Joves Empresaris de la Marina Baixa, Jovempa, recaptarà fons per a Anémona –Grup d'Autoajuda per a dones amb càncer de mama i ginecològic- i el centre Doble Amor en la seua tercera festa benèfica Flower Power, que compta amb el suport i col·laboració de la Regidoria de Benestar Social.

La regidora de l'àrea, Ángela Llorca; el president de Jovempa, Guillermo Campos; el delegat de l'entitat a Benidorm, Juan Ruíz; la presidenta d'Anémona, María Botella; i Domingo Santamaría, vocal del Doble Amor, han traslladat els detalls d'esta festa, que tindrà lloc el divendres 4 d'agost a partir de les 21.30 hores en la Finca Les Palmeres.

Llorca ha valorat "la solidaritat" de Jovempa i ha animat a la ciutadania a adquirir la seua entrada per a "gaudir d'una nit divertida" i col·laborar al mateix temps amb el Doble Amor i Anémona, i també amb les altres dos associacions socials escollides enguany per Jovempa: l'assemblea local de La Nucia de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) i Metges Sense Fronteres.

El president de Jovempa Marina Baixa ha incidit que "tots els diners que es recapta en la Flower Power es destina a les entitats socials", i ha recordat que en les dos edicions anteriors s'han aconseguit vora 30.000 euros que van anar a parar íntegrament al Doble Amor. Campos ha assenyalat que "la finalitat és recaptar el màxim possible, però també que la gent es divertisca", i ha afegit que "durant un mes tota la nostra infraestructura i esforç ho posem en esta festa".

Tant la presidenta d'Anémona com el representant del Doble Amor han agraït als joves empresaris la seua implicació i el que hagen pensat en ells per a esta iniciativa benèfica.

Les entrades per a la tercera edició de la Flower Power han d'adquirir-se de forma anticipada a través del mail o el telèfon de l'associació (marinabaixa@jovempa.org i 619 385 317), en el quiosc de la plaça de la Hispanitat, comerços associats o en línia a través de Formfy. El preu de l'entrada és de 25 euros i inclou sopar amb beguda. A més, durant la festa hi haurà espectacles en viu, punxadiscos amb música de l'època i una rifa amb obsequis donats per empreses col·laboradores.