Benidorm adapts the first ring of the stands of Julio Iglesias Auditorium

0
0
Benidorm adapts the first ring of the stands of Julio Iglesias Auditorium
Benidorm adapts the first ring of the stands of Julio Iglesias Auditorium

In the absence of vegetation and the irregular road surface it is going to paved with cement

Benidorm City Council is adapting the first ring of the stands of Julio Iglesias Auditorium at L'Aigüera Park which has a deteriorated state. The action has started this week and will be completed before October 22, date in which there is scheduled a festive event in the auditorium. Councilors of Urban Scene and Fiestas, José Ramón González de Zárate and Jesús Carrobles, explained that it is a risk for park users and for those attending the various events held in the auditorium. That is why it has been decided to pave the stands with cement. In addition, the slope of stands will be reduced. The councilman of Urban Scene indicated that this structure has been removed "for safety as there had been falls during night events held in the auditorium without light because people did not perceive the presence of this structure at different heights. "