La xiqueta Araceli Such Romero recita el vers en la tradicional Festa de la Creu

0
0
La xiqueta Araceli Such Romero recita el vers en la tradicional Festa de la Creu
La xiqueta Araceli Such Romero recita el vers en la tradicional Festa de la Creu

Com cada 1 de maig, la ciutat de Benidorm s'ha despertat amb la celebració de la Festa de la Creu, una de les dates més arrelades i entranyables en el calendari fester de la ciutat i a la qual han acudit més de dos centenars de persones.

Des d'anit, la Creu ha romàs adornada amb centenars de clavells en la Via Emilio Ortuño, a la qual hui s'han dirigit en cercavila des de la parròquia de Sant Jaume i Santa Anna les entitats festeres de Benidorm, encapçalades per la presidenta de la Festa de la Creu, Paqui Calvo Pérez; els rectors Juan Antonio González i Estanislao Trives, acompanyats per l'alcalde, Toni Pérez; el regidor de Festes, Jesús Carrobles; el diputat autonòmic Manuel Pérez Fenoll; el president de la Comissió de Festes 2019, Roberto Carretero; les reines major i infantil, Marina Carrillo i Paula Mayor, acompanyades per les seues corts d'honor; el president de la Associació de Penyes Verge del Sogratge, Coli Pérez; i membres de la corporació municipal.

Davant la creu, el rector Estanislao Trives ha sigut l'encarregat de beneir al terme municipal, a tots els presents i a la xiqueta Araceli Such Romero, qui ha recitat el tradicional vers a la Santa Creu.

L'acte ha estat amenitzat per la Colla de Xirimiters de la Marina tant en la cercavila com en la Plaça de la Creu. Tot seguit, en la Parròquia de Sant Jaume i Santa Anna, s'ha celebrat l'ofrena de flors i la Santa Missa, amenitzada pel Cor de la Barqueta. Per a esta vesprada, a les 19.00 hores, està programat un concert al carrer Gambo a càrrec de la Unió Musical de Benidorm sota la batuta del director Sr. Pedro Salines.

La programació es tancarà divendres que ve 3 de maig a les 19.00 hores amb la Missa de Difunts a l'església de Sant Jaume i Santa Anna en memòria de tots els difunts de Benidorm.