Veïns de l'Horta i Consell Veïnal valoren positivament les últimes actuacions en el barri

L'associació demana que es poden alguns arbres que envaïxen camins i solucionar els problemes ocasionats per alguns servicis GPS
0
0
Rotonda de l'Estanquet on també s'han plantat palmeres
Rotonda de l'Estanquet on també s'han plantat palmeres

Com és habitual tots els dijous, els regidors de Participació Ciutadana, Ana Pellicer; i el d'Obres, José Ramón González de Zárate, s'han reunit amb representants veïnals d'un dels barris de Benidorm, convocats pel Consell Veïnal (CV). En esta ocasió, els edils s'han traslladat a l'Horta de Benidorm i han recorregut part dels seus camins amb membres de l'Associació de Veïns de l'Horta i els vicepresidents del CV, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario.

El gener passat va tindre lloc l'anterior visita i d'ella va sorgir un llistat de peticions a l'Ajuntament. Sobre este tema, Ana Pellicer ha assenyalat que "són evidents els canvis" que hi ha hagut, referint-se a "les rotondes que estaven en procés de replanteig", llavors (la de l'Estanquet i la d'Orozco), i que hui són una realitat, així com "el plantat de palmeres, els asfaltats, la millora de la neteja i l'esbrossat de camins". L'edil també ha subratllat la col·locació d'un nou encreuament semafòric en la intersecció de l'avinguda de Bernat de Sarrià amb el Camí del Palasiet, suggeriment dels veïns en l'anterior reunió, abans del confinament.

De la trobada de hui, Pellicer ha aclarit que s'han realitzat noves propostes "quant a neteja d'arbratge" que envaïxen camins i que hui mateix s'ha donat l'ordre als servicis municipals perquè es realitzen "en els pròxims dies", encara que en este cas no es tracta d'una competència municipal. Els veïns també han sol·licitat a l'Ajuntament que intervinga "davant l'ens pertinent" perquè se solucionen alguns missatges confusos i erronis de determinats servicis GPS que confonen els usuaris que desconeixen la zona i que han produït incidències alguns conductors.

La responsable de Participació Ciutadana també ha anunciat que la setmana vinent, el Consell Veïnal convocarà als veïns i associacions de la Colònia Madrid, a les 10.00 del matí en el Depòsit Municipal de l'avinguda de Beniardà i ha realitzat una crida perquè tots els veïns que estiguen interessats en la millora d'este barri participen en la convocatòria.

En les imatges inferiors, González de Zárate indica a un tècnic municipal com actuar i un moment de la trobada.