CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

09:30 AM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Gràcies a esta iniciativa es podrà comprar una cadira grua per a ajudar a estos dos germans a conviure amb la malaltia de Menkes.

Travessia nadant solidària entre Alacant i Benidorm 'Repte per vosaltres: Francisco i Daniel'

24 octubre 2018
Travesía a nado solidaria entre Alicante y Benidorm ‘Reto por vosotros: Francisco y Daniel’

Un bomber, un policia local, un policia nacional i un guàrdia civil seran els protagonistes de la travessia nadant solidària 'Repte per vosaltres: Francisco i Daniel", que se celebrarà diumenge que ve 28 en la Platja de Ponent de Benidorm. Gràcies a esta iniciativa, organitzada amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports i el Grupo Brotons, dos germans, Francisco i Daniel, podran tenir una cadira grua que els facilitarà la seua vida quotidiana a casa, ja que tots dos patixen la malaltia de Menkes, una de les denominades malalties rares que afecta el seu sistema locomotor.

L'edil d'Esports, Arturo Cabrillo; el responsable del Grupo Brotons, Pepe Brotons; i tres dels quatre nadadors han presentat este matí la travessia, que eixirà el dissabte a la nit des de la Platja del Postiguet i que té prevista la seua arribada a la Platja de Ponent al migdia del diumenge, després de recórrer 40 quilòmetres realitzant relleus d'una hora entre els quatre nadadors.

Cabrillo ha animat a tots els benidormers a participar en les dos minitravessies solidàries de 300 i 500 metres que es disputaran, sense caràcter competitiu, en la mateixa platja de Ponent durant el matí del diumenge, ja que "els diners que es recapte es repartirà entre les associacions Asmibe de Benidorm i Ahedysia de la Vila Joiosa.

Manuel Rufete, que ha sigut el portaveu dels nadadors, ha subratllat que "gràcies als patrocinadors ja hem aconseguit els diners suficients per a comprar aqueixa cadira grua que necessiten Francisco i Daniel", i ha explicat que, per tant, tots els diners que es recapte el diumenge al matí anirà destinat a les citades associacions.

Pepe Brotons ha explicat que durant el matí hi haurà inflables i jocs per a xiquets i ha convidat a tota la ciutadania "a passar un matí de festa solidària en la platja de Ponent i col·laborar amb una bona causa".