CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

10:38 AM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvols alts

SO 35km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Los grupos de la Corporación visitan el recinto del auditorio Julio Iglesias donde esta noche actuará El Kanka y que se ha adaptado a todas las instrucciones sanitarias y límites de aforo

Tot llest per al primer concert del 'Benidorm Summer Nights'

04 juliol 2020
Todo listo para el primer concierto del ‘Benidorm Summer Nights’

Tot llest a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera per al concert que esta nit oferirà a partir de les 22.00 hores El Kanka, encarregat d'obrir el cicle 'Benidorm Summer Nights'. A tan sols unes hores de l'obertura de portes, el regidor d'Esdeveniments i Festivals, Jesús Carrobles, ha visitat l'auditori acompanyat de representants dels grups de la Corporació per a comprovar sobre el terreny com s'ha adaptat el recinte a les normes i instruccions sanitàries exigides per a la realització d'espectacles a l'aire lliure.

Carrobles ha recordat que tant la distribució del recinte com el dispositiu disposat garantixen el compliment de la distància de seguretat entre els assistents, amb aforaments reduïts que van des de les 400 persones a un màxim de 800. En el cas d'este primer concert, s'espera que al voltant de mig miler de persones acudisquen esta nit a l'acústic del cantautor malagueny, un dels artistes amb més projecció en este atípic 2020 i que arranca estos dies una gira que li portarà a recórrer bona part de la geografia espanyola.

Entre les mesures previstes està el control d'aforaments. Els assistents hauran de romandre asseguts guardant la distància de seguretat o usar màscares. En l'accés hi haurà hidrogel a la disposició del públic i al punt a l'inici com a la finalització de cada actuació es desinfectarà tot el material.

Respecte a la distribució del recinte, la zona de llotja estarà delimitada amb espais per a 2 persones, mentre que en les graderies s'han establit dos zones diferenciades: una amb grups de dos cadires, i una altra amb taules i cadires que posaran ocupar de 3 a 4 persones. En platea les cadires per als assistents estaran distribuïdes en grups de dos respectant les distàncies de seguretat.

L'obertura de portes serà a les 20.00 hores, i l'actuació començarà a les 22.00 hores.

Després del Kanka passaran pel 'Benidorm Summer Nights' M-Clan (dia 9), Carlos Sadness (18 de juliol), Ara Malikian (23 de juliol), Martita de Graná (dia 24) i Coque Malla (dia 25). A més, ja s'han donat a conéixer els primers noms del cicle per a agost, entre els quals es troben Amaral, Los Secretos i Comandante Lara.

El responsable d'Esdeveniments ha indicat que este programa de concerts és una ocasió perquè "la gent s'acoste a Benidorm i gaudisca de la nostra ciutat, de la música i de la cultura amb total seguretat".