Substancials millores en els sistemes antiincendis dels col·legis Els Tolls i Puig Campana

L'alcalde, acompanyat dels regidors d'Educació i Obres, comprova les noves instal·lacions, verifica els plans i assenyala l'operativitat dels equipaments instal·lats.
0
0
Substancials millores en els sistemes antiincendis dels col·legis Els Tolls i Puig Campana
Substancials millores en els sistemes antiincendis dels col·legis Els Tolls i Puig Campana

L'alcalde Toni Pérez, la regidora d'Educació Maite Moreno i el regidor d'obres José Ramón González de Zárate han girat visita a primera hora del matí a les instal·lacions dels col·legis Els Tolls i Puig Campana per a conéixer sobre el lloc les actuacions que en matèria de prevenció d'incendis s'han dut a terme en els centres, especialment en el CEIP Els Tolls.

En concret i en este centre s'ha actuat amb la reposició de noves conduccions per a la xarxa antiincendis i la col·locació de noves mànegues de 25 mm, més manejables i operatives que les habituals de 45 mm, dotades de nous filtres d'atac amb diverses funcionalitats en el difusor. Les noves mànegues estan allotjades en caixes de seguretat amb portes plenes, sense cristalls, i dotades de sistemes específics d'obertura en cas d'incendi.

L'alcalde ha destacat "els avantatges operatius d'estos nous components materials instal·lats i la nova distribució d'infraestructures d'aigua en els centres on un dels aljubs en cada centre, actualment en desús, serà habilitat com a tanc de subministrament específic per a la xarxa antiincendis".

En el CEIP Puig Campana les actuacions han sigut similars, encara que s'ha mantingut la xarxa existent, operativa, aplicant-li les noves caixes i mànegues de 25 mm.

Tot seguit, la regidora d'Educació, Maite Moreno, s'ha interessat per actuacions d'adequació d'extintors, mòduls de cuines i pavimentació exterior, especialment en la zona d'Educació Infantil en el col·legi Puig Campana, on es remenen diverses possibilitats d'acció immediata, quedant arracades les realitzacions pròpies de la Conselleria d'Educació.