Per Setmana Santa estarà obert el vial que dóna accés a Armada Espanyola des de Via Parc

Una trentena de veïns de Ponent corroboren el compliment de les peticions realitzades a través del Consell Veïnal
0
0
Per Setmana Santa estarà obert el vial que dóna accés a Armada Espanyola des de Via Parc
Per Setmana Santa estarà obert el vial que dóna accés a Armada Espanyola des de Via Parc

El regidor d'Obres, Espai Públic i Neteja Viària, José Ramón González de Zárate, ha anunciat hui l'obertura "abans que acabe el mes o, com a més tard, per a abans de Setmana Santa" del nou vial que dóna accés des de Via Parc a l'avinguda de l'Armada Espanyola. Es tracta de la Unitat d'Actuació Número 1 de Ponent que comprén els vials que descendixen des de la partida del Rajadell. Una posada en servici que suposarà un gran "salt de qualitat" per a la zona de la Cala.

González de Zárate ha realitzat estes declaracions després de la trobada setmanal que ell, la regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, i el Consell Veïnal (CV), realitzen pels barris de la ciutat. En esta ocasió, els regidors s'han reunit amb una trentena de membres de l'Associació de Veïns de Ponent i han estat acompanyats pels vicepresidents del CV, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario.

González de Zárate ha incidit en l'actuació realitzada per l'agent urbanitzador, TM, "gestionada pels tècnics municipals". L'obertura dels vials suposaran l'entrada en servici de "més de 400 places d'aparcament, noves voreres, accessibilitat, carril bici, fanals led". Serà, en definitiva, una "zona totalment nova" que permetrà "accedir molt millor a la platja de Ponent i buidar Armada Espanyola".

Per part seua, Ana Pellicer, ha precisat respecte a les peticions realitzades per l'associació en la primera visita, mesos arrere, que han sigut totes elles executades pels servicis municipals: mobiliari urbà, reparació de rajoles o la passarel·la de Ponent. La regidora s'ha mostrat molt satisfeta amb l'interés manifestat pels veïns que setmana rere setmana s'incorporen a les visites als barris. Pellicer ha anunciat que la setmana pròxima, la reunió serà amb l'associació de l'avinguda de Nicaragua i Adjacents i ha citat a les persones que estiguen interessades a participar a les 10.00 del matí, a les portes de la Residència de la Tercera Edat i Centre de Dia.