Presentada la tercera edició del Premi Nacional de Moda de Bany de Benidorm

Enguany podran participar dissenyadors de fins a 40 anys i ha creat un premi especial Eco Bany
0
0
Presentada la tercera edició del Premi Nacional de Moda de Bany de Benidorm
Presentada la tercera edició del Premi Nacional de Moda de Bany de Benidorm

Este matí s'ha presentat la tercera edició del Premi Nacional de Moda de Bany Nous Talents de Moda Espanya que se celebrarà l'any vinent a Benidorm.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, qui també ostenta les competències en Turisme, ha anunciat la convocatòria flanquejat pels promotors de l'Esdeveniment Juan Enrique Tribaldos i Juan Matea. "Fins al 19 de gener de 2010 –ha dit l'alcalde– tots els talents emprenedors tenen la possibilitat de formalitzar la inscripció en este certamen".

Pérez ha aclarit que hi haurà una segona fase "fonamental, la confecció i l'enviament de les peces" entre el 7 de febrer al 3 de maig i que entre l'11 i el 14 de juny "Benidorm respirarà moda de nou" amb "la confluència de les tendències en moda bany, el talent i la inspiració dels nostres jóvens". Tot això serà aprofitat per a posicionar a Benidorm i la seua marca com a líder "també en el segment de la moda".

L'alcalde ha agraït per l'elecció de la ciutat i ha encoratjat "tots els jóvens talents de la moda a Espanya perquè que participen del projecte". En este sentit, Juan Enrique Tribaldos ha assenyalat que per a esta edició s'ha ampliat la forqueta d'edat "fins als 40 anys" perquè "tots els grans talents" de 37 i 38 que l'any passat es van queixar per no poder fer-ho "puguen presentar les seues creacions en la tercera edició".

Per part seua, Juan Matea ha anunciat que són 15 les signatures que donen suport a este concurs nacional. "Sense ells –ha precisat- seria pràcticament impossible realitzar este concurs". Matea també ha reflexionat sobre el que és el premi nacional. No sols són dies de passarel·la, és "tot un any de treball intens". Per això ha agraït "la valentia de Benidorm" en donar suport des del primer moment un esdeveniment com este.

Una altra de les novetats de la tercera edició del Premi Nacional de Moda de Bany és la convocatòria d'un premi especial Eco Bany que reconeixerà la col·lecció que s'ajuste més a la confecció sostenible. També, per primera vegada, dos publicacions nacionals de prestigi, serviran de plataforma per a la promoció del concurs.