CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

23:34 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Poc núvol

O 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Mitjans britànics descobrixen esta semana l'“Altre Benidorm”

23 setembre 2016
Medios británicos descubren esta semana el “Otro Benidorm”

La Fundació Visit Benidorm du a terme estos dies un nou presstrip o viatge de premsa en el qual participen 2 periodistes i 3 bloguers de Regne Unit que han vingut a la ciutat amb la finalitat de conéixer les virtuts de Benidorm i així poder difondre-les a través dels seus respectius mitjans de comunicació.

Els participants en este presstrip representen a importants mitjans britànics com el diari "The Sun" amb 1,7 milions de lectors o el portal en línia de la guia de viatges "Lonely Planet" el qual rep 9 milions de visites mensuals. Quant als bloguers participants, es tracta de blogueres especialitzades en lifestyle i viatges i reunixen a més de 100.000 seguidors en els seus perfils en xarxes socials.

Durant estos dies a Benidorm, els bloguers publicaran fotos i vídeos de manera constant en els seus perfils en xarxes socials i els periodistes arreplegaran informació per a la publicació dels seus articles sobre la ciutat. Les Platges i Cales, l'oferta esportiva, la d'oci i la gastronomia local, seran algunes de les protagonistes en este presstrip amb el qual Fundació Visit Benidorm pretén mostrar al públic britànic les infinites possibilitats de diversió que la ciutat pot oferir-los.