Milers de xiquets donen la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar a Benidorm

Festes repartix 3.000 kg de caramels i 2.000 joguets al llarg del recorregut de la Cavalcada de Reis
0
0
 Toni Pérez dóna la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar.
Toni Pérez dóna la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Melcior Gaspar i Baltasar han arribat poc abans del començament de la Cavalcada al Parc d'Elx de Benidorm, on han sigut rebuts pel regidor de Festes, Jesús Carrobles, i les 800 persones que han participat en l'espectacular desfilada que començava poc després de les 18.00 hores. La comitiva ha recorregut l'avinguda dels Ametlers, i els carrers Mart, Venus, Russafa i Herrerias i ha conclòs en la plaça del Nadal on Ses Majestats han sigut rebuts pels xiquets i xiquetes de Benidorm.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, en nom de tota la corporació municipal, ha donat la benvinguda als Reis i els ha agraït que un any més hagen acudit a la cita "en esta nit màgica" per a repartir il·lusió i alegria entre els més xicotets. També els ha pregat que no s'obliden dels més necessitats. Després de les paraules de l'alcalde, les reines electes Major i Infantil de les Festes Majors Patronals, Fátima Carrobles i Anna Calbo, les seues dames i els xiquets que ho han desitjat han pujat a l'escenari per a saludar a Ses Majestats.

La Cavalcada s'ha dividit en dos parts. La primera ha estat protagonitzada pels personatges infantils més populars del cinema i la televisió. La segona ha recordat la història dels Reis Mags i com estos van arribar fins al portal de Betlem. Al llarg de la desfilada s'ha pogut veure a la impressionant centúria romana, interpretada pels Armats d'Oriola; al malvat rei de la Judea, Herodes, i el seu gran seguici; el Pessebre vivent, interpretat per 'La Barqueta'; ramaders, pastors, llauradors i artesans acompanyats pels seus animals: bous, ases, ovelles, cabres i oques.

Durant la Cavalcada, la nota musical ha sigut posada per les tres bandes de Benidorm: la Unió Musical, L'Illa de Benidorm i La Nova, acompanyats pels Xirimiters de la Marina. També han participat els bombers del Parc Comarcal de la Marina Baixa. Al llarg de tot el recorregut, la Regidoria de Festes ha repartit 3.000 kg de caramels, 2.000 joguets i milers de contes amb la història dels Reis Mags, editats per l'Ajuntament. La Cavalcada ha finalitzat amb un espectacle pirotècnic. Melcior, Gaspar i Baltasar, després d'atendre als xiquets en la plaça del Nadal, s'han acomiadat i han començat a recórrer la ciutat per a repartir els regals que demà al matí gaudiran els xiquets i xiquetes de Benidorm.