Lluís Soler presenta el seu llibre 'García, procurador de Thous a Sella' a Benidorm

Des del 29 d'octubre, Benidorm recorda la figura de Juan Thous, figura clau a la comarca del segle XIX
0
0
Lluís Soler entrega exemplars del seu llibre a Jaime Jesús Pérez per a les biblioteques de Benidorm.
Lluís Soler entrega exemplars del seu llibre a Jaime Jesús Pérez per a les biblioteques de Benidorm.

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm ha sigut l'escenari on s'ha presentat el llibre 'García, procurador de Thous a Sella', de Lluís Soler, en un acte que ha comptat amb la presència del regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, diferents membres de la corporació municipal i un públic reduït, a causa de la reducció d'aforament obligada per la Covid-19.

Lluís Soler (Sella, 1953), ha desenvolupat tota la seua trajectòria professional exercint el magisteri en centres escolars de diferents localitats alacantines, la qual cosa ha complementat amb activitats musicals i l'escriptura. Fruit d'esta afició i vocació són els seus sis llibres, l'últim presentat anit a Benidorm.

'García, procurador de Thous a Sella', recull la història novel·lada de la relació de Josep García amb Juan Thous, personatge clau a la Marina Baixa i Benidorm en la segona meitat del segle XIX, de qui va ser procurador. Amb la presentació del llibre, s'ha posat punt final a l'exposició 'Thous, personatge singular i benefactor de Benidorm i comarca. Segle XIX' que ha romàs en el Espai d'Art del vestíbul de l'Ajuntament des del passat 29 d'octubre.