Un llibre de fotografies commemora la visita de la Verge dels Desemparats a Benidorm en 2018

Editat per la Comissió de Festes Majors Patronals de 2018 amb la col·laboració de Festes i la Parròquia de Sant Jaume i Santa Anna
0
0
Un llibre de fotografies commemora la visita de la Verge dels Desemparats a Benidorm en 2018
Un llibre de fotografies commemora la visita de la Verge dels Desemparats a Benidorm en 2018

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm ha sigut l'escenari per a la presentació del llibre ‘Visita de la imatge de la Verge dels Desemparats’, editat per la Comissió de Festes Majors Patronals de 2018, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i la Parròquia de Sant Jaume i Santa Anna.

Durant l'acte, conduït per Nacho Taulet, el president de la Comissió de 2018, Paco Marín; i l'alcalde, Toni Pérez, van entregar el primer exemplar de l'obra al capellà rector de Sant Jaume i Santa Anna, Juan Antonio González, i a continuació als representants de les Camareres de la Mare de Déu, Mariners de la Mare de Déu, Costalers de Sant Jaume, de ‘La Barqueta’ i als Seguidors de la Verge dels Desemparats de València, que van excusar la seua absència sent representats pel regidor de Festes, Jesús Carrobles.

Toni Pérez va prendre la paraula per a agrair a “els qui feu possible la festa” l'edició del llibre que commemora el fet d'haver “tingut l'oportunitat de fer de la nostra església parroquial temple jubilar de l'Any Sanvicentino”. “Gràcies a haver sigut hospitalaris –ha dit l'alcalde– amb Sant Vicent Màrtir ens va vindre de regal la visita de la Mare de Deú dels Desamparats”. Uns “moments increïbles” que van saber recollir de manera precisa les cambres de David Revenga, Kiko Francés i del Departament de Premsa i Comunicació de l'Ajuntament de Benidorm que apareixen en l'obra.

A l'acte han assistit la regidor de Cultura, Ana Pellicer, i les companyes de corporació Ángela Llorca i Inés Pérez; les reines Major i Infantil de les Festes Majors Patronals de 2019, Marina Carrillo i Paula Mayor; i els presidents de la Comissió i de la Associació de Penyes ‘Verge del Sofratge’, Roberto Carretero i Coly Pérez, entre nombrós públic.