CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

00:09 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els arenals mantindran el sistema de parcel·les, el servici de socorrisme i vigilància policial

Les platges superen els 46.000 usuaris durant el Pont

13 octubre 2020
Les platges superen els 46.000 usuaris durant el Pont...

Les platges de Benidorm van superar durant el Pont d'Octubre els 46.000 usuaris, segons les xifres facilitades per l'empresa concessionària i traslladades hui per l'alcalde, Toni Pérez. Concretament, la jornada del divendres 9 van passar per les platges de Llevant, Ponent i Mal Pas 12.437 usuaris, i 9.259 ho van fer el dissabte dia 10. El diumenge es va tancar amb 12.102 banyistes, mentre que el Dia de la Hispanitat es va aconseguir el pic d'usuaris del Pont amb 12.575 persones. En total, les platges han registrat 46.373 usuaris durant les quatre jornades del Pont.

L'alcalde ha indicat que "estos números són el reflex de com ha funcionat el Pont d'Octubre a la ciutat, en el qual les places hoteleres obertes han registrat una ocupació elevada, que en el cas dels hotels aconseguix el 70% segons dades d'Hosbec, a la qual cal sumar l'afluència a apartaments turístics, càmpings i segones residències". Toni Pérez ha assenyalat que "encara que els resultats estan lluny de les xifres prèvies a la pandèmia, este Pont ha confirmat una vegada més que Benidorm és una destinació líder fins i tot en situacions adverses, capitalitzant mercats i oportunitats, com és el cas del turisme procedent de l'interior de la Comunitat Valenciana, que durant estos dies s'ha decantat principalment per Benidorm".

"La bona climatologia ha propiciat que durant estos dies persones residents en altres Comunitats Autònomes hagen triat Benidorm per a passar este Pont", ha agregat.

Toni Pérez ha avançat que "una vegada finalitzat el Pont d'Octubre, l'última gran cita anual de les nostres platges, els arenals de Benidorm mantindran el sistema de parcel·les i també el servici de socorrisme, que a la nostra ciutat està operatiu onze mesos a l'any". A més, es mantenen els horaris d'obertura de les platges, la franja de passeig de 6 metres des de la riba, així com la vigilància policial.

Així mateix, ha informat que "després del Pont, i en vista a la previsible minoració d'usuaris, han deixat de prestar servici el personal de control que des de la reobertura de les platges el 15 de juny s'han encarregat de controlar els accessos i aforaments, oferint també a l'usuari tota la informació sobre la modulació i operativa implantada a les nostres platges per a fer-les totalment segures i confortables, i assegurant a més el bany a totes les persones".

En la primera jornada sense este personal, l'alcalde ha destacat "el comportament modèlic que estan tenint totes aquelles persones que s'han acostat hui a les nostres platges, respectant en tot moment l'operativa del sistema de parcel·lació i les normes d'ús que han funcionat en els últims quatre mesos". Toni Pérez s'ha mostrat "convençut" que "el civisme continuarà imperant a les nostres platges, ja que els usuaris han interioritzat que este sistema i estes normes són la millor garantia per a gaudir d'una jornada totalment segura".

L'alcalde ha avançat que "es treballa ja en la nova modulació de les platges que operarà a partir de les pròximes setmanes, coincidint amb el canvi a l'horari d'hivern".