L'alcalde compartix vivències i gestió en una xarrada a "El Faro de Alexandria"

Toni Pérez destaca la seua vocació de servici públic i atén qüestions i suggeriments dels assistents
0
0
L'alcalde compartix vivències i gestió en una xarrada a "El Faro de Alexandria"
L'alcalde compartix vivències i gestió en una xarrada a "El Faro de Alexandria"

A punt de tancar el cicle de xarrades i conferències de l'Associació Cultural "El Faro de Alexandria" va acudir ahir tard, convidat, l'alcalde de Benidorm per a, com és habitual, desenvolupar un tema i participar del col·loqui posterior.

Toni Pérez es va centrar en la tradició benidormera i va abundar en la part de la plasmació de Destinació Turística intel·ligent amb exemples pràctics de realitat en les àrees de governança, accessibilitat, innovació, tecnologia i sostenibilitat, els cinc eixos d'acció del seu govern municipal.

Després d'un repàs de vivències de Benidorm i els seus barris, els seus ascendents familiars en l'activitat municipal tant durant la II República com en la Transició democràtica, l'alcalde va assenyalar la seua aposta decidida per l'acció de servici públic, la seua autèntica vocació, que li va portar a l'associacionisme, primer, i a la vida municipal després destacant els seus passos per les àrees de Joventut, Educació, Recursos Humans i càrrec de portaveu, abans de ser candidat a l'Alcaldia i alcalde "com a servici màxim a Benidorm".

Va exhibir la innovació que va aportar, des de 1992, en els departaments que ha dirigit: des de jornades d'Educació i Sexualitat a viatges de joves a l'Expo, amb especial incidència en la implantació de les Escoles Infantils Municipals i els centres escolars així com la fórmula de gestió municipal que en l'Administració 2015-2019 li va permetre governar en minoria de huit regidors i després de les eleccions de 2019 fer-ho amb una majoria de tretze, "on huit són dones; la gestió, amb la visió de la dona, ens equilibra, ajuda i ens fa millors", va destacar.

Va assenyalar els tres eixos fonamentals de la seua gestió: "haver-li donat la volta al deute, saber conjugar el verb demanar en el seu moment i incrementar la despesa social". L'imminent és, va dir, "retornar l'esforç als ciutadans; abaixar impostos".

Després de l'exposició, amb totes les referències a la fórmula DTI i la seua incardinació en els ODS i l'Agenda 2030, l'alcalde va respondre a les preguntes i demandes dels assistents sobre traçat urbà, neteja viària, actuacions urbanístiques, centres cultural i sanitari, programació cultural i detalls de mobiliari urbà.

Passades les huit i mitja de la vesprada, l'alcalde rebia, de mans de la presidenta de l'Associació, Isabel López, el detall que reben tots conferenciants i concloïa l'acte.