L'Ajuntament projecta la reurbanització integral de la Glorieta del Carrasco

Els treballs impermeabilitzaran la plaça que també renovarà el mobiliari urbà
0
0
González de Zárate anuncia la reurbanització integral de la Glorieta del Carrasco
González de Zárate anuncia la reurbanització integral de la Glorieta del Carrasco

El regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate, ha anunciat hui la reurbanització integral de la Glorieta del Carrasco, una iniciativa que començarà a prendre forma durant 2019 i que es preveu concloure abans d'acabar 2020.

González de Zárate, al costat de la regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, i els vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario, i tècnics municipals s'han entrevistat amb l'Associació de Veïns Glorieta Carrasco, representats pel seu president, Francisco Javier Martínez, a qui han acompanyat membres de la seua directiva i una trentena de veïns que s'han acostat per a plantejar propostes als regidors.

El responsable d'Obres ha felicitat els veïns per l'alt nivell de participació en el barri. Això "és molt positiu per a Benidorm", ha dit. També ha agraït els treballs que han costejat els propietaris dels habitatges "per a recollir les aigües pluvials d'edificis i terrasses" perquè això suposarà que "caurà menys aigua en la plaça" que patix des de fa anys problemes de filtracions.

"Ara —ha assenyalat el regidor— correspon a l'Ajuntament realitzar un projecte de reurbanització general de la Glorieta Carrasco, incloent-hi les porxades", que no són de propietat municipal. Això "els veïns ho saben i estan d'acord", ha precisat González de Zárate.

L'edil ha aclarit que el projecte es redactarà immediatament, perquè "estiga a la fi de 2019, o principis de 2020". Una vegada acabat l'estudi econòmic es podrà determinar les parts que corresponen a l'Ajuntament i als veïns "per a poder posar-nos en 2020 a urbanitzar".

Els treballs suposaran la impermeabilització de la glorieta "perquè hi ha moltes filtracions". González de Zárate ha recordat que hi ha un aparcament privat subterrani. Amb tot, les obres suposaran la renovació total de la plaça amb mobiliari nou, jardineres, gronxadors. "Un complet —ha precisat el regidor— per a millorar una plaça que es va construir fa 40 anys."