L'Ajuntament coordina amb les associacions veïnals la desinfecció d'espais en tots els barris

Es concentren així les labors en establiments, via pública i comunitats
0
0
L'Ajuntament coordina amb les associacions veïnals la desinfecció d'espais en tots els barris
L'Ajuntament coordina amb les associacions veïnals la desinfecció d'espais en tots els barris

Les brigades han començat en Armada Espanyola i La Cala, i es desplacen demà a Colònia Madrid i el dilluns a Ciutat Jardí-Saladar

L'Ajuntament de Benidorm està coordinant amb les associacions veïnals la desinfecció d'espais en tots els barris de la ciutat amb l'objectiu de "ser més eficients i arribar a tots els llocs en els quals es precisen estes tasques", segons ha indicat l'alcalde, Toni Pérez. Tal com ha recordat, "actualment, a través del Servici Municipal de Neteja, estem actuant diàriament en tres línies: desinfecció de via pública, incidint en instal·lacions essencials com a centres de salut i accessos a supermercats o farmàcies; desinfecció d'accessos i zones de pas de les comunitats de propietaris; i desinfecció de façanes i terrasses de comerços i establiments de restauració que tinga previst obrir les seues portes en els pròxims dies".

Fins hui s'han desinfectat més d'un miler de comunitats de propietaris i prop de 250 establiments. No obstant això, "l'existència d'este servici pot no arribar a coneixement de tota la ciutadania i per això hem considerat oportú donar-nos suport en la xarxa veïnal per a tindre major abast i també per a conéixer necessitats que tal vegada no hàgem detectat".

"Els veïns i veïnes són els que millor coneixen els seus barris, les zones que de més trànsit i també quins comerços, bars o restaurants tornaran a activitat, i d'esta forma guiar-nos millor a l'hora de desinfectar estos espais", ha apuntat. A més, a través de les associacions de veïns es podran recopilar les peticions de desinfecció de comunitats o establiments que es anaven sol·licitant de manera individual.

Este treball coordinat s'ha iniciat ja hui de la mà de l'Associació de Veïns de Ponent i de Mont Benidorm. Demà diumenge, les brigades de neteja es desplaçaran a la Colònia Madrid i el dilluns al barri Ciutat Jardí-Saladar. La planificació de la resta de zones es perfilarà en els pròxims dies a través del Consell Veïnal.

La vicepresidenta primera del Consell Veïnal, Teresa Garrido, ha assenyalat que "amb esta iniciativa impulsada per l'Ajuntament, es pretén ajudar a la volta a la normalitat". Segons Garrido, "hui s'han desinfectat la majoria de locals de la Cala i en els pròxims dies s'arribarà a tots els barris de Benidorm, donant continuïtat a esta tasca i passant per totes les zones de la ciutat una o dos vegades a la setmana".