CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

15:56 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Núvol

SO 35km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La projecció arranca a les 21.30 hores i l'accés és gratuït i limitat a l'aforament del recinte

Igualtat i Cultura programen per a este dissabte 'Cinema LGTBI+' a l'auditori Julio Iglesias

03 setembre 2020
Igualdad y Cultura programan para este sábado ‘Cine LGTBI+’ en el auditorio Julio Iglesias

En el qual havia de ser el cap de setmana del Benidorm Pride 2020, les Regidories d'Igualtat i Cultura han programat un cicle de 'Cinema LGTBI+', en el qual es projectarà la pel·lícula 'Girl' del belga Lukas Dhont. Els responsables de totes dos àrees, Ángela Zaragozí i Jaime Jesús Pérez, han detallat que la projecció tindrà lloc este dissabte, 5 de setembre, a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera a les 21.30 hores.

Zaragozí ha indicat que "des de fa anys, el primer cap de setmana de setembre Benidorm es convertix en l'epicentre del moviment LGTBI+ amb el seu Pride; un esdeveniment que a més d'activitats lúdiques compta amb iniciatives culturals, reivindicatives i divulgatives, amb les quals l'Ajuntament col·labora, contribuint a donar suport i visibilitat al col·lectiu d'igual manera que fem cada 28 de juny amb motiu del Dia de l'Orgull. És per això que, encara que el Benidorm Pride 2020 s'haja suspés a causa de la situació sanitària originada per la Covid-19, des de les Regidories d'Igualtat i Cultura volem que amb esta projecció cinematogràfica el moviment LGBTI+ mantinga el seu espai en el calendari de la ciutat".

El responsable de Cultura ha informat que l'accés a la projecció "és gratuït i limitat a l'aforament". Un recinte, ha recordat, que "està completament adaptat a les directrius i normatives sanitàries en matèria de seguretat i higiene, en el qual es garantix la distància social i en el qual al llarg de l'estiu hem realitzat diferents esdeveniments i iniciatives culturals".

El film 'Girl' narra la història d'una xica transsexual de setze anys i el camí que ha d'emprendre per a complir el seu somni de ser ballarina, que no estarà exempt d'obstacles. La cinta, de 2018, va obtindre quatre guardons en el festival de cinema de Cannes: el Càmera d'Or, un Certain Regard, el premi de la crítica internacional i el Queer Palm. A més, va estar nominada als Premis Goya en la categoria de millor pel·lícula europea.