CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

15:54 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Intervals de núvols

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

35%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm ha sol·licitat a la Generalitat una subvenció per a contractar a una trentena de jóvens desocupats menors de 30 anys dins del programa EMCUJU

Finalitzen el seu servici els 49 jóvens titulats contractats per l'Ajuntament amb fons europeus

11 juliol 2019
Finalizan su servicio los 49 jóvenes titulados contratados por el Ayuntamiento con fondos europeos

Els 49 jóvens titulats contractes per l'Ajuntament durant un any amb fons europeus a través del programa EMCUJU —Avalem Joves Plus— finalitzen estos dies els seus servicis en els diferents departaments municipals en els quals han desenvolupat la seua labor.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha recordat que "l'Ajuntament va rebre, a través de Labora-Servici Valencià d'Ocupació i Formació, una subvenció de 819.211,56 euros del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu (FSE) 2014-2020 per a la contractació de jóvens titulats menors de 30 anys en situació de desocupació". Estos jóvens es van incorporar a l'Ajuntament en dos tandes —el 10 i 16 de juliol de 2018— i en funció de la seua formació han prestat servici, entre altres, en els departaments de Benestar Social, Comerç, Esports, Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, Educació, Intervenció, Medi Ambient, Premsa i Turisme; destacant la labor realitzada en l'Smart Office.

Gómez ha assenyalat que este programa "ha sigut molt positiu per a totes dos parts. Per a l'Ajuntament, perquè la labor realitzada per estos jóvens ha contribuït a millorar alguns servicis i a reforçar el personal adscrit a alguns departaments. I per a les persones participants, perquè han incrementat la seua experiència laboral en ocupacions en les quals tenien formació, però escassa experiència, millorant així els seus nivells d'ocupabilitat". "De fet, fins hui nou d'estos jóvens han sigut baixa voluntària en el programa en haver trobat treball", ha indicat.

L'edil ha informat que "per a enguany hem sol·licitat a Labora una subvenció de 498.783,96 euros, que permetria contractar a un total de 30 jóvens desocupats per un període de 12 mesos". "En estos moments —ha afegit—, estem a l'espera de la resolució que confirme el final de la subvenció per a començar a tramitar esta nova convocatòria del programa EMCUJU".

Finalment, ha animat als "jóvens a inscriure's en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, requisit indispensable per a prendre part en este programa i també en l'EMPUJU, dirigit també a menors de 30 anys, en este cas sense titulació". Esta inscripció pot realitzar-se en el Centre d'Informació Juvenil (CIJ) de Benidorm.

Ocupacions contractades en la convocatòria que finalitza

Les 49 ocupacions contractades per l'Ajuntament en la convocatòria EMCUJU que ara finalitza han sigut les següents: 4 Grau en Dret, 2 Grau en Relacions Laborals, 2 Diplomat/Grau en Teràpia Ocupacional, 3 Diplomatura/Grau en ADE/ Ciències Empresarials, 1 Tècnic Superior en Sistemes Microinformàtics, 1 Tècnic Superior en So i Espectacles, 2 Tècnic Superior en Administració i Finances, 3 Grau en Biologia, 4 Grau en Ciències Activitats Físiques i de l'Esport, 1 Grau en Ciències Polítiques, 1 Grau en Creació i Disseny, 1 Grau en Criminologia, 2 Grau en Filologia Anglesa, 1 Grau en Geografia i Ordenació del Territori, 2 Grau en Història, 1 Grau en Enginyeria Civil, 5 Grau en Magisteri, 1 Grau en Protocol i Organització d'Esdeveniments, 2 Grau en Publicitat, 1 Grau en Sociologia, 2 Tècnic Superior en Integració Social, 1 Tècnic Superior en Assistència a la Direcció, 2 Tècnic Superior en Activitats Físiques i Esportives, 1 Tècnic Superior en Manteniment Electrònic, 2 Tècnics en Activitats Comercials, i 1 Tècnic en Operacions Auxiliars de Muntatge i Manteniment Sistemes Microinformàtics.